nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Titoktartási pénzt fizethet a köztévé Jakupcsek Gabriellának

Titoktartási pénzt fizethet a köztévé Jakupcsek Gabriellának

A Blikk szerint titoktartási pénzt fizethet a köztévé Jakupcsek Gabriellának, hogy ne teregesse ki a szennyest.
NLCafé
f Ajánlom

Jakupcsek Gabriellát még karácsony előtt rúgták ki, a műsorait másoknak adták át. Hivatalosan még nem született meg a szerződésbontás. A Blikk szerint kérdéses, vajon Jakupcsek Gabriellát felmondással engedi el a televízió, vagy kiharcolnak egy közös megegyezést. A kettő között a végkielégítés összegében lehet különbség. A műsorvezető 2011-ben igazolt az MTVA-hoz. Vagyis mindössze négy évet töltött a csatorna alkalmazásában, így a törvény szerint mindössze egy hónap végkielégítés illeti.

Bár A munka törvénykönyve szerint közös megegyezés esetén nem feltétlenül jár a végkielégítés, ilyenkor a felek abban állapodnak meg, ami az érdeküket szolgálja, a műsorvezető esetében viszont kicsit más a helyzet. Ugyanis amennyiben az MTVA szeretné, hogy Jakupcsek a jövőben ne nyilatkozzon felmondásának körülményeiről, illetve az MTVA-nál töltött négy évről, akkor akár úgynevezett “titoktartási pénzt” is fizethet számára, ami megdobhatja az egyébként nem túl kecsegtető végkielégítést – írja a lap

“Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom, folyamatban vannak a tárgyalások. Amíg ezek nem zárulnak le, nem is tudok beszélni arról, hogy történt-e már megkeresés, merre folytatom tovább” – nyilatkozta Ja­kupcsek Gabriella, aki éppen hétfőn ünnepelte 53. születésnapját.

Titoktartási pénzt fizethet a köztévé Jakupcsek Gabriellának
Megosztás Facebookon