Sztárok

Csipkebugyiban jógázik Alec Baldwin felesége

A jóga népszerűsítéséből tényleg kiveszi a részét Alec Baldwin felesége. Hilaria most is megmutatja, bárhol, bármiben lehet gyakorolni.

Éppen főzés közben, a konyhában, egy szál csipkebugyiban és pólóban támadt kedve kézen állni Alec Baldwin feleségének. A szülés után Hilaria Baldwin napi 5 perc edzéssel fogyott le, és erről rendszeresen beszámolt, amivel rengeteg új követőt szerzett magának. Most pedig újabb útmutatót osztott meg a jógaoktató azokkal, akik eredményt akarnak elérni.

I am known for doing weird things in weird places in weird outfits…it's called curiosity and playfulness #366daysoflivingclearly #HilariaLCM I always tell my students–who are afraid to try something new, or nervous they will be judged for falling, or (in their minds) “not being good enough”–that if they are not curious and try things outside of their comfort zone, they will never discover anything new or progress. There is no shame in wobbling, working on flexibility/strength, or not being able to do something…yet. With playfulness and a consistent practice, you can do almost anything. I have stumbled a million times (still do) and I laugh it off each time. No one say: “curiosity killed the cat” because I'm stressing curiosity with focus and awareness…not blind recklessness. Have fun playing ????

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által közzétett fénykép,

“Arról vagyok közismert, hogy furcsa dolgokat csinálok, furcsa helyeken és furcsa öltözetben… ezt kíváncsiságnak és játékosságnak hívják” – írta Hilaria Baldwin, majd hozzátette, hogy ő a tanítványait is arra ösztönzi, ne hallgassanak a fejükben lévő hangokra, amelyek azt mondják, hogy kínos a bukás.

“Játékossággal és kitartó gyakorlással szinte bármit elérhetsz. Én is elbukom (milliószor) és vesztek rajta minden alkalommal. A kíváncsiság nem öl meg, és ezt ötvözöm elővigyázatossággal és kellő koncentrációval, nem pedig vakmerőséggel.”

Csipkebugyiban jógázik Alec Baldwin felesége

 

A jógaoktató jelenleg receptes könyvön dolgozik, amelyben a receptek mellett életmódtanácsokat is ad, állítólag már most nagy rá az érdeklődés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top