Sztárok

Drasztikusan csökkent Rékasi Károly fizetése

Rékasi Károly huszadannyit keresett decemberben, mint egy évvel korábban ugyanabban a hónapban – áll a Borsban.

Rékasi Károly a tavaly nyáron történt motorbalesete miatt alig tudott dolgozni az elmúlt időszakban. “A rommá tört lábammal ér­telemszerűen nem tudtam ellátni a színészi feladataimat, így aztán az év utolsó két hó­napjában huszadannyit kerestem, mint az előző évben ugyanakkor” – mondta a Borsnak Rékasi Károly, akit épp akkor ért utol telefonon a lap, amikor az Elő­adó­művészi Jogvédő Irodába tartott, hogy felvegye egy régi filmje ismétléséért járó jogdíjat. Váratlanul hullott az ölébe, és azt mondja, ha nem is jelentős összeg, de legalább valamennyi pénz állt a házhoz. “Gyalázatosan keveset kerestem, úgyhogy örülök a jogdíjnak. Tudom, sokan azt gondolják, hogy az ismert emberek – akik esténként feltűnnek a televízió­ban, szerepelnek színházi előadásokban, reklámokban, nagy- vagy éppen kisjátékfilmekben – hatalmas összegeket visznek haza, de ez nem így van…” – mondta el a színész.

Rékasi Károly a rehabilitáció időszakában csak egyszer, november végén lépett fel, és úgy tudni, még mindig vannak fájdalmai. A szombati próbán például úgy beállt a lába, hogy nem tudott mozdulni.

Drasztikusan csökkent Rékasi Károly fizetése

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top