Sztárok

Nyáron lesz Szabó Zsófi esküvője

Szabó Zsófi most beszélt először esküvőjének és lánykérésének részleteiről.

Szabó Zsófit karácsonykor jegyzete el párja, éppen akkor, amikor már 300 napja voltak együtt. A Story magazinnak mesélt először arról, hogy párja, Kis Zsolt és közte mennyire felhőtlen a kapcsolat és mindkettejük családja örömmel fogadja szerelmüket.

“Zsolt családja ma már tudja, hogy van egy, a médiában látott Szabó Zsófi. Tudják, hogy ez a munkám része, de abban is biztosak, hogy a karrierem mellett ugyanolyan fontos, hogy boldoggá tegyem a vőlegényemet és megteremtsem a közös otthonunkat. Látják, hogy szerelmesek vagyunk, így ahogyan anyuék, úgy Zsolt családja is örült az eljegyzésnek” – mondta a lapnak Szabó Zsófi, aki nemrég új műsort is kapott, ezzel pedig már teljesnek érezheti boldogságát, hiszen mind szakmailag, mind a magánéletben megtalálta az útját. Ráadásul Szabó Zsófi azt is elárulta, hogy mikor lesz a várva várt esküvő.

Nyáron lesz Szabó Zsófi esküvője

“Egy lány ilyenkor azonnal elkezd tervezgetni. Azt már tudom, hogy a menyasszonyi ruhám egyszerű lesz, és körülbelül 300 főnél nem lesz nagyobb a násznép. Az esküvőt még idén nyáron megtartjuk! Tudom, nincs sok időm addig, de meg lehet szervezni!”

Nyáron lesz Szabó Zsófi esküvője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top