Sztárok

Így vezeti meg Stohl András a nőket

A Válótársak című sorozatban mondta el Stohl András, hogyan is kell csajozni!

Az RTL Klub nagy sikerű sorozata, a Válótársak minden héten tartogat egy gyöngyszemet. Most éppen megint Stohl Adrás mondja el az élet nagy igazságait, csak épp ahogy a a sorozatban lenni szokott, kicsit félremegy az üzenet.

A néha megbokrosodó Stohl András, vagyis Bálint, a remekül teljesítő Lengyel Tamás, Joci és Dávid, vagyis Scherer Péter elmennek sörözni. Felfigyelnek két barátnőre, az egyikük bombázó, míg a másik kevésbé csinos. Bálint megosztja a többiekkel tapasztalatait, hogy ez azért van így, mert a szép lányok szépsége így még jobban látszik, ezért választanak kevésbé attraktív barátnőt, de ez közben arra is jó, hogy a bombázó csajokat könnyebben felszedjék a srácok, íme a trükk: “Úgy tudod felszedni a jó csajt, ha csak a csúnyácskával foglalkozol, a jó csajt meg le se szarod. Nekem mindig bejött” – mondja a korábban családjával büszkélkedő Stohl András.

Joci végül úgy tűnik, hogy nem értette meg teljes mértékben a feladatot, de a lényeg végül is összejött!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top