nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sarka Kata meztelenül szelfizett az ágyból

Sarka Kata meztelenül szelfizett az ágyból

Sarka Kata konkrétan egy szál semmiben kívánt jó éjszakát a rajongóknak.
P.L.
f Ajánlom

A menő járgánnyal táncikáló Sarka Kata mindig tud meglepetést okozni, ráadásul imádjuk, hogy ennyire tudatosan használja a közösségi médiát. A szexi dekoltázst mutató Sarka Kata ugyanis meztelenül, egy lepedő alól kívánt jó éjszakát a rajongóinak, és árulta el, hogy már nagyon várja műsora folytatását. A meztelenkedés egyébként nem új keletű szokás nála. Korábban a karatézó Hajdú Péter a Kasza showban árulta el, hogy felesége imád otthon pőrén mászkálni.

“Lefekszenek a gyerekek, és hopp, Katán már nincs is ruha!” – mondta akkor nevetve Hajdú Péter, aki Kata szerint sokkal szemérmesebb.

“Petire egyáltalán nem jellemző a meztelenkedés, alváshoz is mindig pólót és nadrágot húz, de az ellen nincs semmi kifogása, ha én kicsit lazábban veszem a dolgokat” – mondta a Borsnak korábban Sarka Kata.

Közzétette: Sarka Kata – 2016. január 10.

Persze volt már, hogy a dekoltázsversenyt nyert Sarka Kata többet mutatott magából ennél, de a fenti képpel a férfiak képzeletének nem igazán tud határt szabni. Ezen a fotón viszont megint csak extra szexi volt.

Eljött végre a téli szünet! Pihenés, boldogság, és mindjárt Karácsony! Annyira vártuk már! Élvezzétek minden egyes percét, mert hamar elrepül!Fotó: ViennFashion – Vivien Borzi PhotographySmink: Heizer Anita

Közzétette: Sarka Kata – 2015. december 18.

 

Megosztás Facebookon