Sztárok

A legjobb női tweetek a Golden Globe-gáláról

Az Oscar előszobájának nevezett Golden Globe természetesen a közösségi média felhasználóit is aktivizálta. Az idei témák között ismét központi szerepe volt a nők hollywoodi megítélésének, a fizetésbeli különbségeknek, de nem mehetünk el szó nélkül Jennifer Lawrence, Helen Mirren vagy Ryan Gosling mellett sem. Lássuk a legfrappánsabb Twitter-üzeneteket a gáláról.

A tegnapi gála egyik legfájóbb hiánya a martinispohárral és tűsarkúval a kezében színpadra lépő Emma Thompson volt (aki a 2014-es gálán mutatott virtuális középső ujjat a díjátadókkal kapcsolatos elvárásoknak, mindenki legnagyobb örömére). Az alábbi Twitter-felhasználó jó érzékkel össze is foglalta a Golden Globe 2016-ot: több piáló Emma Thompson kellett volna bele.

Sportnyelven szólva “nagyot ment” Hollywood jelenlegi kedvenc barátnő-párosa Jennifer Lawrence és a vitriolos nyelvű Amy Schumer, akik nem mennek a szomszédba, ha bohócot kell csinálni magukból. A két csaj most sem félt kifigurázni az álomgyár díváit (vagyis saját magukat), Jessica Kane pedig jogosan tett javaslatot rá, hogy kik legyenek azok a nők, akiknek az arca a tízdolláros bankjegyre kerülhetne.

Szintén ő volt az, aki lecsapott Channing Tatum és Jonah Hill ökörködésére: “ilyen, amikor egy bárban átadod a személyidet a pultosnak, miközben a barátaid között valaki nyilvánvalóan nem múlt még el 21 éves”. Amerikában ugye ennyi a törvényi határ az alkoholfogyasztást illetően.

A legjobb minisorozatban szereplő színészként díjazták az új Csillagok háborúja: Az ébredő erő vakmerő pilótáját alakító Oscar Isaacet. Az alábbi felhasználó szerint a tökéletes párkapcsolat titka, hogy olyasvalakit találjon az ember, aki úgy tud rá nézni, mint ahogy a színész gyönyörködik az aranyszobrocskájában. Van benne igazság…

Amikor Brad Pitt és Ryan Gosling közösen konferálták fel az egyik kategóriát, Amy Odell csak annyit jegyzett meg: szívesen lenne a mikrofonállvány a két szívtipró között.

A két szépfiú másokat sem hagyott hidegen: Deanna Watson például azt írta: “a lányom akkor hívott, amikor Pitt és Gosling közösen prezentáltak, én pedig lenémítottam a tévét. Ez az igazi szeretet”. Egyetértünk.

Helen Mirren egy istennő, ezt eddig is lehetett tudni, tegnap pedig erről ismét tanúbizonyságát tett, amikor a szépségét dicsérő Gerald Butlernek azt válaszolta: “te is jól nézel ki… mármint érted, a korodhoz képest.”  A nyilvánvaló tényről az alábbi felhasználó is megemlékezett.

A gála végeztével a sztárok elindultak a különféle after-partykra, Jessica Goodman pedig elképzelte, hogy a már említett Amy Schumer mit csinálhat éppen. Valószínűleg Jennifer Lawrence-szel az oldalán.

További cikkek a Golden Globe-ról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top