Sztárok

Pataki Zita fogadott testvérét keresi

Pataki Zita egy rég nem látott ismerőst keres már évek óta, akivel gyerekkorában találkozott utoljára.

Pataki Zita ma már kiegyensúlyozott életet él, de úgy érzi, mégis hiányzik neki valami, valaki a családjából. Egy régen látott ismerős, egy kisfiú, Lakatos Sanyika, akivel akkor találkozott Pataki Zita, mikor egy karácsony alkalmával szülei az egri gyermekotthonból látogatóba hazavitték a kisfiút – írja a Best magazin.

“A 4-5 éves fiúcska rendkívül boldog volt, hogy velünk lehet. Remekül kijöttünk egymással, és a testvéreimmel együtt nagyon megszerettük. A nővéremmel nagyon rácsodálkoztunk arra, mennyire szépen rendet tart maga körül, az öcsém, Lali pedig nagyon örült egy korabeli játszótársnak. Édesanyám rengeteg ruhát varrt neki, ő pedig saját készítésű rajzokkal ajándékozott meg minket. Emlékszem, még sosem evett narancsot, és ahogy rácsodálkozott a karácsonyi süteményekre. Nyugodtan állíthatom, hogy néhány nap alatt szinte családtaggá vált.”

Pataki Zita fogadott testvérét keresi

A kisfiúnak azonban vissza kellett mennie a gyermekotthonba, mikor örökbe akarták fogadni Pataki Zita szülei, kiderült, jogilag lehetetlen, később pedig már egy másik család vehette magához.

“Érdekel, mi lett vele. Tudom, hogy nem érdeklődhetek az intézetnél, hiszen nem adhatnak ki nekem információt. Szétnéztem a legnagyobb közösségi oldalakon is, de hiába. Talán elolvassa majd ezt a cikket…” – mesélte reménykedve a többször házasodott Pataki Zita.

Pataki Zita fogadott testvérét keresi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top