Sztárok

Az MTVA önkényesen cserélte le Jakupcsek Gabriellát

Állítólag a köztévé azért cserélte le Jakupcsek Gabriellát, mert nem tetszett nekik, ahogy a kirúgására reagált – írja a Blikk.

A Ridikül című műsort gyártó cég vezetője nem tudott arról, hogy az MTVA Jakupcsek Gabriella  helyett Novodomszky Évát szeretné a beszélgetős műsor kérdezői székében látni a jövőben. Legalábbis ezt állítja a Blikknek nyilatkozó bennfentes, aki szerint az Apropó Média Produkció Kft. vezetője, Halkó Gabriella ugyanúgy kész helyzet elé lett állítva, mint a műsorvezetők.

Az MTVA önkényesen cserélte le Jakupcsek Gabriellát

“Ugyan a Ridikült külső gyártásban készítik, de mivel a felületet az MTVA adja, így neki mint megrendelőnek komoly beleszólása van mindenbe. Nemcsak a műsorvezető személyét határozhatják meg, de még a témákba, sőt a vendégek személyébe is beleszólhatnak, bármikor változtathatnak rajta. Most is ez történt. Igaz, Jakupcsek Gabriella kirúgása után még arról volt szó, hogy az Apropó Média alkalmazza, így marad a Ridikül műsorvezetője, az MTVA vezetése nem örült annak, ahogy reagált a csoportos leépítés után, és úgy döntöttek, nem szeretnék látni a képernyőn” – árulta el a lapnak az MTVA egyik munkatársa, aki szerint a gyártó cégnek szintén nem volt választása, hiszen több szálon is kötődik üzletileg a közmédiához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top