Sztárok

Volt idén pocak és izzadt hónalj is a People’s Choice díjátadón – fotók

Többen úgy gondolták, vicces lesz, ha a napi edzés után azonnal a gálaestre mennek, ezért voltak bizony furcsa ruhák. Meg egy csepp botrány is!

Tényleg csak néhány pillanatnyi rendzavarásról tudunk beszámolni, egy férfi ugyanis felrohant a színpadra az egyik köszönő beszéd alatt a People’s Choice díjátadó estjén, de igazi sztáros pletyka vagy a kárpitpuszi az idén kimaradt. A hatalmas sikoltozás helyett idén tehát javarészt csendesen telt a díjkiosztó gála. A legédesebb fotót talán az óriáspandákat is fantasztikusan utánozó Kate Hudson produkálta, hiszen csodás overálruhájában vagy tíz percig parádézott a fotósok előtt, közben pedig talált egy nyolc hónapos terhes pocakot, amit azonnal meg is simogatott.

A már kétgyermekes Sandra Bullock lett egyébként a legjobb színésznő, Johnny Depp pedig a legjobb drámai színész díját vehette át.

Az túlzottan extra dekoltázsok és átlátszó ruhák idén elmaradtak, de volt helyette izzadt hónalj és sportcipős színésznő, akik cseppet sem zavartatták magukat. A legizgalmasabb fotókat pedig a galériára kattintva találod!

Megnézem
Összes kép (1)

Az ismeretlen férfi produkcióját a USA Today mutatta meg, íme:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top