Sztárok

Tatár Csilla is Jakupcsek Gabriella helyére kerül

Jakupcsek Gabriella összes feladatát másnak osztották ki a köztévében. Úgy tudni, Novodomszky Éva és Tatár Csilla váltják majd.

Tegnap látott napvilágot, hogy Jakupcsek Gabriella mégsem vezetheti tovább külsősként a nevével már már összeforrt Ridikül című műsort. A helyét Novodomszky Éva veszi át. A Ridikül mellett a kirúgásába belebetegedő Jakupcsek Gabriellának a Magyarország, szeretlekben is fontos helye volt. Állítólag most ez is megváltozik. A Bors Úgy tudja, hogy Tatár Csilla kerül a helyére a vetélkedőben. “A székházban azt beszélik, hogy a csatorna új üdvöskéje, Tatár Csilla veszi át Gabi helyét Jenő mellett. Csilla tavaly már bizonyított A Dalban, így idén is ő vezeti majd. Úgy látszik, a kisbabája mellett a Magyarország, szeretlek! műsorra is lesz energiája” – mondta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes személy.

Tatár Csilla is Jakupcsek Gabriella helyére kerül

A Blikk azt írja, hogy Novodomszky Évának, nem volt választása, hogy elvállalja-e a műsor vezetését, mivel az MTVA alkalmazottja ők döntik el, hogy milyen műsorokat kap és a lap szerint az új feladat nem jár majd számára fizetésemeléssel, így jóval keveset kap majd érte, mint Jakupcsek Gabriella, akit költségcsökkentés címén rúgtak ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top