Sztárok

Extracuki fotó Tatár Csilla kisfiáról

Rettentő cuki fotót töltött fel közösségi oldalára kisfiáról Tatár Csilla.

Tatár Csilla élvezi az anyaság minden pillanatát. Nem csoda, kisfia, Milán Ruben, aki 4 kg-os súllyal és 56 centivel érkezett meg november 19-én, szépen nődögél, és legfrissebb fotói láttán csak olvadozni bírunk. A szülése után rendkívül csinos Tatár Csilla anyaként is könnyedén veszi az akadályokat, követőivel sikerélményét is megosztotta: “Már nem csak kézben és hordozókendőben, de hintában is tudok altatni.Sikerült!” – írta Tatár Csilla Milán Ruben fotója alá. 

Már nem csak kézben és hordozókendőben, de hintában is tudok altatni.:) Sikerült!:) #milanruben #love #megkenemegtanulnomnehanyaltatodalt #love ADAMO Hammock #babysleep

Szerző: Tatár Csilla2016. január 5.

Az alvós fotót is posztoló Tatár Csilla egyébként altatódalokat is szeretne megtanulni és dúdolni a kicsinek, így reméljük majd videó is felkerül a közösségi oldalra. Annyira azonban még ne fussunk előre, egyelőre bőven szuper lenne, ha Milán Ruben már egy cuki mosolyt is mutatna mamája rajongóinak. Úgy érezzük egyébként, érik a pillanat, de addig megmutatjuk, hogy korábban hogyan bújt édesanyjához a kicsi.

Tudtam, hogy Milán érkezése mindent megváltoztat, de hogy még a hajam színét is..:) Így lettem szőkéből, barna.:) Éljenek a hormonok!:))) #milanruben #love #festéknélkül

Szerző: Tatár Csilla2015. december 22.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top