Sztárok

Továbbra is bizonytalan Jakupcsek Gabriella jovője

Jakupcsek Gabriella még mindig nem tud semmi biztosa arról, hogy hogyan tovább...

Jakupcsek Gabriellát karácsony előtt rúgták ki a köztévétől. Pár nap múlva kiderült, hogy a Ridikül nem szűnik meg, és továbbra is ő lesz a műsorvezetője, csak már nem az MTVA, hanem a műsor gyártó külső cég az Apropó Média alkalmazza majd.

Ez elviekben azt jelenti, hogy bár a háttérben teljesen mások lesznek a feltételek, a nézők számára minden marad a régiben. “Hétfőtől elkezdték adásba adni a hetekkel korábban már felvett részeket, és újra kell induljon a forgatás is, mert nem lesz mit levetíteni. Igaz, újra le kell szervezni az összes vendéget, ez egy kis időbe telik, de úgy tudom, szinte azonnal elkezdődhetnek a felvételek” – árulta el a Blikknek az MTVA egyik munkatársa.

A lap úgy tudja, hogy ma kellene elkezdeni a Ridikül felvételeit, ám minden bizonytalan, maga Jakupcsek Gabriella sem tud semmi biztosat. “Nem tudok semmit, ezért nincs mit nyilatkoznom” – mondta a műsorvezető.

Továbbra is bizonytalan Jakupcsek Gabriella jovője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top