nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dióssy Klári kislányának haláláról vallott

Dióssy Klári kislányának haláláról vallott

A Család-barát című műsor háziasszonya soha nem múló fájdalmáról, személyes tragédiájáról, kislányának halálról beszélt.
NLCafé
f Ajánlom

A köztévé háziasszonya, Dióssy Klári hosszú évekkel ezelőtt vesztette el az akkor 4 éves Adélkát, aki hosszan tartó betegség után leukémiában hunyt el. A köztévé műsorvezetője most a Nők Lapjának mesélt arról, hogy második gyermekével, Mátéval, párjával és az újrakezdéssel küzdelmes idők után, végre megtalálta a helyét és boldog.

“Az rossz, ha valaki azt mondja, Máté kárpótlás. Nem az! Nekem két gyerekem van, az a veszteség sosem múlik el. Én ma is minden reggel újraépítem magam. Máté tegnap elkezdte fogni a karját, és megrémültem, azonnal eszembe jutott, hogy Adélnak először az ízületei kezdtek fájni. Ebben a kettősségben élek, pedig soha nem voltam olyan boldog, mint most a párommal, és ezzel a tüneményes szeretetcsomaggal, aki beragyogja az életünket” – mesélte Dióssy Klári, aki azt is elmondta, hogy Adél természetes módon mindig is az életük része lesz, és megtanult már másra is, nem csak a félelemre koncentrálni.

Dióssy Klári kislányának haláláról vallott

“Nem baj, ha feltépődik a seb, nem baj, ha sírunk. És ne csak a rosszat, a betegséget emlegessük, hanem őt magát. Az emberben mégis először a fájdalom jön elő. Ahogy sírt, amikor a branült a kezébe illesztették, és ahogy rám nézett négyévesen: anya, meghalok. Honnan tudja ezt egy gyerek, akinek addig soha a halálról nem beszéltünk?”

Dióssy Klári kisfia a Máté nevet kapta, ami Isten ajándékát jelenti, a műsorvezető azt mondja, egy szerető férfi, egy gyönyörű kisfiú és jó szakmai feladatok mellett révbe ért, boldog, és nem vágyik változásra.

Dióssy Klári kislányának haláláról vallott
Megosztás Facebookon