Sztárok

Zámbó Jimmy egy modellért hagyta ott várandós feleségét

Erről is mesél Hárfa Mari Szerelem a királyság előtt – Zámbó Jimmy menyasszonya voltam című könyvében.

A Blikk szerint Rácz Kati végigkövette a szerelem alakulását. “Kétórás revüműsorba kerültünk a margitszigeti Casinóba, ahol nagy zenekar kísért minket. Háfra Mari a barátnőm volt, gyönyörű lány, az egyik legfelkapottabb modell. Jimmy akkor még sem gazdag, sem ismert nem volt, nehezen került színpadra, de a legszebb nőket magába bolondította, amikor meghallották énekelni. Így volt ezzel Mari is. Sokat beszélgettek, és hatalmas szerelem lett az övék, Jimmy feleségétől költözött el Marihoz” – emlékszik vissza az énekesnő. Zámbó Jimmy és a szép modell szerelme legendás volt a szakmában, az egzotikus szépség Jimmy első klipjében szaxofonozott. Egy évig éltek együtt, majd a király visszatért a családjához – írja a lap.

Zámbó Jimmy egy modellért hagyta ott várandós feleségét

Az egykori modell így írt a könyvben Zámbó Jimmy haláláról: “Bárhogy is történt, a következménye az lett, amire mindig is vágytál: elismertek, Királyként kezelnek. Most odafentről láthatod, micsoda legenda vált belőled, mennyire imádnak az emberek. Remélem, most már elhiszed, hogy lehet téged szeretni, sőt imádni! Ha újra találkozunk, lehet, megint veszekedni fogunk, de bárhogy van, büszke vagyok rá, hogy ismertük és szerettük egymást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top