nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Sarka Kata elképesztően szexi dekoltázst mutatott – fotó

Sarka Kata elképesztően szexi dekoltázst mutatott – fotó

Sarka Kata kirobbanó formában van! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint közösségi oldalára feltöltött legújabb fotója, ahol szexi dekoltázsáé a főszerep.
Avatar
N. O.
f Ajánlom

Az NLCafé összeszedte az év villantásait, nem véletlen, hogy a legizgalmasabb dekoltázs egyik nyertese Sarka Kata lett.

A Hajdú család egy wellness-szállodában búcsúztatta az óévet, és köszöntötte az új esztendőt, ennek örömére a bikinis szelfi sem maradhatott el Sarka Katától, aki megörvendeztette követőit, és megmutatta formás idomait. 

Utolsó csobbanás, és indulás haza! Szép napot nektek!

Szerző: Sarka Kata2016. január 3.

A pihenésnek és ezzel együtt a téli szünetnek azonban vége, hisz ma már kezdődött az iskola Sarka Kata kislányának, Noncsinak is. Hogy gördülékenyebben menjen a tanulás, vasárnap este még gyakoroltak egy kicsit, amit a nemrég dögös párducnak öltöző Sarka Kata ugyancsak megörökített. 

Otthon, édes otthon! ???? Egy kis gyakorlás sosem árt! ???????? #elkezdodottazev #itthon #holnapsuli #tanulunk

Szerző: Sarka Kata2016. január 3.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon