Sztárok

Megszületett Janicsák Veca kislánya – fotó

Janicsák Veca már a kicsi nevét is elárulta, ráadásul fotót is mutatott róla!

Janicsák Vecáról a nyáron derült ki, hogy babát vár, most pedig megosztotta rajongóival az első közös képet kislányával. A kicsi az Emma nevet kapta, és ahogy a fotón is látszik, Janicsák Veca csodaszép és fürdik az anyai örömben.

Janicsák Veca korábban elárulta, hogy nem fogja túl sokat mutogatni csemetéjét, hiszen nem szeretne túlságosan beleszólni a kicsi életébe ez ügyben. Most azonban, hogy Emma már meglátta a napvilágot, Janicsák Veca és párja minden bizonnyal megtartják rég áhított esküvőjüket is, amit eddig a kicsi érkezése miatt halasztottak el. 

Drága “Féjszbukolók”!Megszületett az én “Életemértelme”, a kislányom Emma. Köszönöm, hogy a távolból küldtétek a pozitív energiát! Nincs csodálatosabb dolog…Puszi:Veca&Emma

Szerző: Janicsák Veca FanClub2016. január 4.

Karácsonykor egyébként még nagy pocakkal is megmutatta magát Janicsák Veca.

Gyönyörű Karácsonyt kívánok Mindenkinek! Legyetek boldogok és egészségesek.Számomra elkezdődött a visszaszámlálás, nem is oly soká találkozhatok “Életemértelmével”.Drukkoljatok!Sok puszi:Veca

Szerző: Janicsák Veca FanClub2015. december 24.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top