Sztárok

Váratlan botrány Czeizel Endre hagyatéka körül

A Blikk információi szerint dr. Czeizel Endre családjának egy része azt állítja, a tudós spermáját jogtalanul használták fel...

Czeizel Endrének három nagykorú gyermeke van a feleségétől Erzsébet asszonytól, és fiatal szerelmétől is született kettő mesterséges megtermékenyítéssel.

A Blikk információi szerint amikor a fiatal nő beállított Czeizel Endre hagyatéki tárgyalására, és jelezte, a két gyermeke nevében igényt tart a Czeizel-vagyon egy részére, a bekért dokumentumokon szereplő adatok a kisebbik gyerek ese­tében nem stimmeltek, annak idején a spermadonor beleegyezői nyilatkozatára nem a genetikus professzor, hanem egy másik férfi adatai és neve, továbbá aláírása kerültek.

Váratlan botrány Czeizel Endre hagyatéka körül

A család közokirat-hamisításért feljelentést tett. Az eljárás ismeretlen tettes ellen folyik. A nyomozóknak azt is vizsgálniuk kell, hogy a lombikprogramot működtető klinika vezetése tudott-e az okirat-hamisításról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top