Sztárok

Pocakos bikinis képet posztolt Anne Hathaway

Megelőzte a lesifotósokat Anne Hathaway ezzel a képpel, amit saját Instagram-oldalára posztolt.

Az első gyermekével várandós Anne Hathaway saját bevallása szerint nem szívleli a bikinis pocakos terhes fotókat, de mivel meglátta, hogy néhány lesifotós busás árat remélve már lekattintott róla néhányat, ezért elébe ment a problémának. A kép mellé pedig az Oscar-díjas Anne Hathaway vicces kommentben azt is leírta, hogy így mindent megelőzve szerette volna azt a fotót viszontlátni, amin legalább olyan pózban állhat be, ahogy azt ő szeretné, és olyan sok és olyan színű filtert tehet rá, amilyet ő akar.  

“Nem vagyok az a bikiniben posztolgatós fajta, de ha már a lesifotósok lekattintottak, szeretném, hogy olyan kép is megjelenjen a világhálón, ami nekem is tetszik magamról, és amit szépen befiltereztem” – főzte hozzá Anne Hathaway az újévi jókívánságok mellé.

Rajongói támogatását pedig ötéves kori önmagáról posztolt fotóval köszönte meg a színésznő.

#tbt to that time I turned 5. I want to take a moment to thank you, my Instagram followers. I really didn't know what to expect from opening myself up to social media, but I certainly wasn't prepared for the outpouring of love and support I have been lucky enough to receive from you all (well, most of you ????). You filled my 32nd year with so much light, joy, and positivity, and I wanted to let you know how much I appreciate it. I'll close with some of my favorite words from an extremely wise man, words I hope guide me through 33 and beyond “Forget your perfect offering. There is a crack, a crack in everything. That's how the light gets in.” Blessings and peace xx P.S. Happy Birthday Beth!!! #theysayitsmybirthday #leonardcohen #lovemyfollowers #taylorswift #whynot?

Anne Hathaway (@annehathaway) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top