Sztárok

Így síel Pink kislánya!

Családi hagyomány, hogy Pink a férjével és a lányával a két ünnep közt síelni megy. A négyéves Willow idén állt lécre először.

Elfoglaltságai miatt Pinknek ősszel csak kevés ideje jutott a családjára, de az ünnepeket már együtt töltötte a família. A fenegyereknek titulált Carey Hart még évekkel ezelőtt megtanította síelni a feleségét, és most elhatározta, hogy a lányát is lécre állítja. A kaliforniai síparadicsomban befizette a négyéves Willow-t egy tanfolyamra, és a kislány nagyon hamar ráérzett az egyébként egyáltalán nem könnyű sportra. Carey szerint döbbenetes, hogy milyen stabilan csúszott, így nem is meglepő, hogy büszkén posztolt a gyerekről egy videót az Instagramra. 

Willz killin it @mammothmountain !!! My Lil bad ass.

Carey Hart (@hartluck) által közzétett videó,

A kislány olyannyira beleszerelmesedett a síelésbe, hogy azóta azzal nógatja a szüleit, hogy menjenek el még egyszer a tél során ugyanebbe a síközpontba, mivel szeretne végre meredekebb pályán is menni, mint amin az oktatóval lehetett. 

Willz charging today on the mountain!!! Got her some @head_ski set up of her own and she is stoked!!!!!

Carey Hart (@hartluck) által közzétett fénykép,

Pinkék egyébként szilveszterestére már hazautaztak, az Újévet szűk családi körben ünneplik Los Angeles-i otthonukban. 

Happy holidays ❤️ || #aleciamoore #willowsage

P!NK (@pinkpictures_) által közzétett fénykép,

Willow pedig nemcsak a sípályán ügyes. Pink lánya a vörös szőnyegen is magabiztosan tipeg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top