Sztárok

Így tért vissza a csúcsra Gáspár Laci

Gáspár Laci visszatért. Az első Megasztár egyik kedvence évekig az egyik legmenőbb hazai előadó volt, de mind a szakma, mint a közönség kicsit elfejtette. Mígnem a Sztárban sztár magasabbra repítette, mint ahol valaha volt.

Évekig Gáspár Lacitól volt hangos a sajtó, az ő dalai szóltak a rádiókból, a koncertnaptára tele volt. Hírneve, ha lassan, de mégis megkopott, egyre kevesebb felkérést kapott.

A Sztárban sztárról elmondhatjuk: az utóbbi éveket tekintve a TV2 legszórakoztatóbb műsora. A zsűri és az előadók is odateszik magukat, a harmadik évad pedig még jobb volt, mint az első kettő. A szeptemberben rajtoló adássorozatban a hazai zenei szakma krémje szerepelt, de Laci leiskolázta őket az első pillanattól fogva. Ki ne emlékezne arra, amikor Meghan Trainort alakította a színpadon? 

Laci pillanatok alatt a közönség kedvence lett, a netes fórumokon csak dicsérték, a szakma és a zsűri odáig volt érte. Erős mezőnyből tűnt ki, a nemrégiben komoly betegségben szenvedő Tóth Gabival, a milliókat kereső Peter Srámekkel és az egyre gömbölyödő Csobot Adéllal menetelt a döntőig, és közben Will Smith bőrébe (is) belebújt: 

Vagy Demjén Rózsiéba: 

A döntőhöz érve már sokan biztosra vették, ezt a versenyt más nem nyerheti meg. Még az örök kritikus Havas Henrik is odáig volt érte. Laci a műsor végéhez közeledve besokallt, de magabiztosan énekelt a döntőben, és hüppögve vette át a trófeát. Addigra egyébként a nézőktől ő kapta a legtöbb szavazatot.

Gáspár Laci elmondta, szerinte miért győzött a Sztárban sztárban, de azt talán nem hitte volna, hogy ezzel egy új sikerszéria veszi kezdetét. Noha egyszer azt mondta, sokkal jobb énekelni, a színpadon állni, mint kritizálni, hamarosan mégis ítészként vállal szerepet, ugyanis az X-Faktor mentora lesz. Kétségtelen, hogy Laci újra a csúcson van, és hogy talán magasabbra jutott, mint anno bármikor. 

A főzéssel és sporttal fogyó Gáspár Laci egyébként ezzel a dallal tarolt a döntőben: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top