Sztárok

Az év villantásai – Sarka Kata és Tóth Gabi rekordot döntöttek

Az év legizgalmasabb dekoltázsait szedtük össze, nyilván a teljesség igénye nélkül, hiszen jövő évig sorolhatnánk a szexibbnél szexibb hírességeket, de a legnagyobb legek itt vannak.

A külföldi celebek mindig bevállalósabbak, mint magyar hírességeink, a legdurvábbaktól ugyan eltekintünk, aki ugye Miley Cyrus lenne, de a finomabb “daraboktól” persze senkit sem fosztunk meg év évégén.

Külföldi villantások:

A külföldi hírességeink közül ott van egyből Sophie Marceau, aki retusálatlanul is csodaszép, de villantásai minden évben bekerülnek a Cannes-ról szóló hírekbe. Nem is csoda, hiszen amit lehet, kilógat, bár mindig akaratlanul.

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

Az idei évben Salma Hayek is remekelt. Az egész karácsonyi menüsort rátenném, hogy a világon nem volt olyan pletykalap vagy női magazin, amiben legalább egy apró fotó erejéig ne jelent volna meg a színésznő melle, aminek konkrétan külön kell már köszönni.

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

Reakció:

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

De persze hamar túltesszük magunkat rajta, mert lesz olyan is, aki véletlenül ejtette ki a mellét a helyéről. De előtte jöjjön még Jennifer Lopez, akinek konkrét narancsok nőttek a felsőtestére év végére. Tök jól tuningolja őket, ráadásul eddig tagadta, hogy plasztikáztatott volna, így kénytelenek vagyunk hinni a szemünknek. #piciésszexi

Going to give Vegas #AlliHave !! #JLoVegas #January20th @phvegas

Jennifer Lopez (@jlo) által közzétett fénykép,

Most pedig azok, akik kicsit itókáztak, mielőtt behuppantak az autó hátsó ülésére.

Az egyik delikvens Cameron Diaz, aki piásan mutatta meg a lába közét a fotósoknak, persze teljesen akaratlanul, de attól ami tény, az tény, és címlap is, ha az ember lánya világhírű. #kellemetlen

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

De mégsem annyiraultra gáz, mint Naomi Campbell, aki néhány hete olyan mellbimbót villantott, amivel akár dupla üveget is vághatnánk. Egy mikulásbulin ugyanis kicsit elszabadult a piásüveg, és véletlenül az egykori szexszimbólum szájában kötött ki. Csak ezzel tudjuk magyarázni ezt…

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

Ha pedig már karácsonyi buli, akkor a csontsovány Britney Spears sem maradhat ki. Az énekesnő egy extramélyen dekoltált ruhában örömködött, hogy az egyik Las Vegas-i hotel karácsonyfáján ő kapcsolhatja be az égősort. Ennek még így nem örült senki, az tuti…

Az év villantásai - Sarka Kata rekordot döntött dekoltázsával

Magyar villantások:

Most pedig jöjjenek magyar hírességeink, akik sajnos nem ilyen előzékenyek a fotósokkal, hogy mindent megmutassanak, cserébe sokszor saját szexi szelfijeiket osztják meg a nagyvilággal. Végül is ezekkel is beérjük.

Ott van példának okáért Sarka Kata, aki Tóth Gabi mellett a hab lesz a torán, mert náluk több dögös szelfit magyar híresség nem osztott meg. Ugyan nem számoltam meg, az tény, de majdnem minden nap falnak vezetik a férfinépet a dögös fotókkal.

De majd csak a végén keményítünk be, addig mutatjuk Zimány Lindát, aki a cimboráját köszöntette kicsit alulöltözötten, de a forró nyárban ez megengedett. Sőt!

BFF part 2????????????????

Linda Zimany (@lindazimany) által közzétett fénykép,

Vajna Tímea a Miss Universe Hungary szépségversenyén vitte el a prímet Nagy Nikoletta elől néhány percre, mikor feltűnt a képernyőn csodaszép ruhájával és hatalmas dekoltázsával.

A Miss Universe Hungary döntője után Geszti Péterrel futott össze
A Miss Universe Hungary döntője után Geszti Péterrel futott össze

Rubint Réka sem maradhat ki a sorból, aki szintén hetente odavágja a férfiember önuralmát az asztallaphoz, de ezzel a fotóval vitt mindent idén. Aleska nyújtógyakorlatának köszönhetően van terpesz és dekoltázs is.

Dukai Regina mézeskalács mellével pedig hangolódjunk rá a két nyertes “produkciójára”. #boldogkarácsonyt

Bang-Bang ???? #sugarbird #myloveshop #xmas #christmas #holiday #body

Regina Dukai Official (@reginadukai) által közzétett fénykép,

Végre elérkezett a várva várt pillanat, a két “nyertesünkről” nemcsak egy, de két képet is megmutatunk, nehogy bárkiben hiányérzet maradjon. Sarka Kata gigadekoltázsát néhány hete mutatta meg. Azóta is egyébként folyamatos téma a neten, hogy vajon mitől és hogyan lett ekkora. Erre most nem adunk választ, találgatni nem akarunk, de a lényeg:

Forgatás Balatonmáriafürdőn ☺️✌????️ Hamarosan ti is láthatjátok az Aktívban! #szallodamegnyito #aktiv #tv2

Szerző: Sarka Kata2015. november 23.

És mivel előkelő helyen végzett a listánkon a menyasszonyként is tündöklő Sarka Kata, jön a repeta:

Szeretem ezt a fotót! Köszi GabeFoto! ☺️

Szerző: Sarka Kata2015. augusztus 14.

A fülig szerelmes Tóth Gabi pedig imádja megmutatni hosszú combját, de senki se aggódjon, pillanatokon belül jön az ismét hosszú hajú Tóth Gabi dekoltázsa is, csak még húzom az időt.

Az év villantásai - Sarka Kata és Tóth Gabi rekordot döntöttek

 Itt pedig nincs mit magyarázni. Tóth Gabi + Sztárban sztár = ultradögös Britney

Az év villantásai - Sarka Kata és Tóth Gabi rekordot döntöttek

 BÚÉK.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top