Sztárok

Eltiltották a testvérét Lagzi Lajcsitól

Lagzi Lajcsi testvérét is kihallgatják a rendőrök, ezért egy darabig ő sem beszélhet a börtönben ülő zenésszel.

Lagzi Lajcsi testvérét is ki akarják hallgatni az áramlopási ügyben, ezért a börtönben ülő zenész nemcsak a feleségével, de az öccsével sem tarthatja a kapcsolatot.

“Bele akarnak keverni a Lajcsi büntetőügyébe, de ez nem fog sikerülni, mert azonkívül, hogy együtt zenélünk a testvéremmel, semmilyen üzleti kapcsolatunk nincs. Lehet, hogy azért tiltottak el Lajostól, és halogatják a kihallgatásomat, mert megfigyelés alatt vagyok, de engem aztán figyelhetnek” – mondta el a Blikknek Galambos István.

Telefonon még a gyermekei sem beszélhetnek az apjukkal, mert az ügyészség szerint a börtönben karácsonyozó Lagzi Lajcsi így feleségével is kapcsolatot létesíthetne. Emiatt jelenleg kizárólag az ügyvédjével kommunikálhat, aki értetlenül áll a Lajcsi testvérének eltiltása lőtt, hiszen, mint mondta, István hozzátartozóként nem köteles terhelőt vallani bátyára, így maga a kihallgatás is felesleges.

Eltiltották a testvérét Lagzi Lajcsitól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top