Sztárok

Elsírta magát a szellemidézésen az Agymenők sztárja, Jim Parsons

Az Agymenők sztárja, Jim Parsons elsírta magát a Született médium forgatásán, miután Theresa Caputo megidézte az édesapja szellemét.

A 42 éves színészt meglepte, ahogyan reagált, pedig a Született médium sorozat nézőjeként tudta, hogy még senki nem volt, aki ne sírta volna el magát.

“Nagyon intenzív és megindító pillanat volt” – mondta Jim Parsons, aki az Agymenők sorozatban alakított karakterével ellentétben hisz a megmagyarázhatatlan dolgokban.

Elsírta magát a szellemidézésen az Agymenők sztárja, Jim Parsons

Theresa Caputo, a dokumentumfilm-sorozat főszereplője a színész apját idézte meg, aki 2001-ben egy autóbalesetben vesztette életét. Az Agymenők sztárja a testvérével együtt érkezett a műsorba, és mindketten egyetértettek abban, hogy a médium mindenbe beletalált.

“Amikor például apuval kapcsolatban a vörös rózsát, anyut és az augusztust mondta, rögtön tudtuk, hogy ez a házassági évfordulójukra utal. Apu minden évben egy vörös rózsával lepte meg, ez volt a viráguk.”

A videóra kattintva megnézheted az angol előzetest:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top