Sztárok

Kórházba került Till Attila

Till Attila korcsolyázás közben nagyon szerencsétlenül esett, kórház lett a vége.

A jelek szerint Till Attila szerencsére jól van, de rettenetesen fájhatott a földet érés. A TV2 műsorvezetőjéről köztudott, hogy imád korcsolyázni, ahogy azt tegnap is tette, de egy szerencsétlen mozdulat miatt hatalmasat esett, és sajnos rosszul, a csuklóján landolt. Mint azt a Majkát folyamatosan froclizó Till Attila közösségi oldalán írta, nincs komoly baj, sőt valószínű, hogy el sem tört a keze, de az orvosok a biztonság kedvéért rögzítették a sérülést.

“Tegnapi korcsolyázás végeredménye: ráestem a csuklómra és János kórház. Nem tört el, vagy nem tudni, de azért rögzíteni kellett” – írta a közösségi oldalon.

Tegnapi korcsolyázás végeredménye: ráestem a csuklómra és János kórház :)))Nem tört el, vagy nem tudni, de azért rögzíteni kellett.

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. december 28.

A kortalannak tűnő Till Attila egyébként éppen néhány nappal ezelőtt töltött fel egy videót a közösségi oldalára, ahol szintén megpuszilta a jeget, miközben Félixet, a kisfiát igyekezett megtanítani egy szuper trükkre. #csakóvatosan

Épp mutatom a gyerekeknek, hogy kell hátrafelé koszorúzni! Van még mit fejlődni!!!

Szerző: Till Attila hivatalos oldala2015. december 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top