Sztárok

Madonna fiát a bíróság Amerikába hurcolja

Elfajultak a dolgok Madonna és a volt férje, Guy Ritchie között. Mindketten azt szeretnék, hogy a közös fiukkal, Roccóval élhessenek.

Már két hónapja nem látta az édesanyját Rocco Ritchie, aki karácsonyra sem volt hajlandó New Yorkba repülni, helyette inkább Londonban ünnepelt az édesapjával és annak családjával. Guy Ritchie szerint a fia vele és nem Madonnával szeretne élni, amit a bíróságnak figyelembe kell vennie. 

Az énekesnő azonban nem hagyta ennyiben a dolgot: nem elég, hogy az Egyesült Államokban jogi útra terelte a kérdést, de ezzel párhuzamosan Angliában is folyik a per. A bíróság szerint pedig érvényben van, amiben 2008-ban indított váláskor megállapodtak az egykori házasok, nevezetesen, hogy Rocco az édesanyjával él. Az iskolakezdésre pedig a bíróság New Yorkba rendelte Roccót. 

Madonna fiát a bíróság Amerikába hurcolja

Miközben a jogi csatározás folyik, és a nyáron nősült Guy Ritchie azt bizonygatja, hogy a fia nála jobb helyen van, és jobban is szeretne vele élni Angliában, Madonna egyre-másra tesz ki kedves üzeneteket a fiának. 

“Életem napsugarának áldott karácsonyt” – írta ki Madonna az Instagram-oldalára, egy kis angol szóviccet is belecsempészve a megjegyzésbe.

Merry X-mas to the Sun-shine of my Life! ⭕️❌⭕️⭕️❌⭕️❌⭕️❤️❤️

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Amúgy az, hogy Madonna éppen a közösségi oldalakon bizonygatja, mennyire szereti a fiát, csak azért furcsa, mivel állítólag Rocco éppen azért menekült el az anyjától, mert unta, hogy folyton nyilvánosság előtt hozza kellemetlen helyzetbe. 

A Rebel Heart turnén például maga a sztár mesélte el, hogy a fia azért nem lép vele színpadra, mert most a “ciki az anyu” korszakában van. Rocco ezért a háttérben dolgozott, és egészen novemberig bírta édesanyja néha bántó posztjait. Mint amikor egy táncos videót osztott meg róla, vagy éppen az alsóneműs képeivel viccelt, esetleg kislányos hajat csinált neki egy kép kedvéért. 

Madonna fiát a bíróság Amerikába hurcolja

Sőt nemrégiben arról beszélt Madonna, hogy hagyja drogozni is a gyerekeit, ami szintén kellemetlenül érintette Roccót.

Madonna azonban másképpen látja. Ő a szíve csücskének tartja mind a négy gyerekét, és ezt nemcsak hetekkel ezelőtt tette közzé: 

The 4 corners of my ❤️#rebelheart

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Karácsonykor is mindenkiről feltett egy-egy képet, és mivel Rocco nem ünnepelt velük New Yorkban, ezért tette ki a nyáron készült közös fotójukat.

Lourdes-ről ez került fel:

She needs a moment! ????????????????????????

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Davidről ez: 

X -mas Fierceness ????.

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Marcyről pedig ez:

Mercy James knows whats up! ????????????

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top