Sztárok

Egyre merészebben szexi Kulcsár Edina

A legjobb az egészben, hogy Kulcsár Edina bármit csinál, bármit levesz, az tuti dögös!

Még csak hétfő van, de Kulcsár Edina, úgy tűnik, ezen a héten elképesztő dekoltázsával fűti fel a ködös telet. Megmutattuk már, hogy mennyire ultradögös Kulcsár Edina, ha leveszi a szilveszteri szettet, meg egyébként ha nem, akkor is, de most csak egy fehér ing van rajta, ráadásul teljesen kigombolva! A tegnapi cucc is tuti megfacsarta a férfiak tűrőképességét, de ez egyenesen megvadítja majd őket.

Amióta Kulcsár Edina szingli, egyébként több ilyen a legízlésesebben tálalt ultradögös fotót posztolt. Ebben a megállapításban pedig hangsúlyozzuk, semmilyen szemrehányás nincs, sőt szeretnénk, ha megtartaná jó szokását, hiszen a 25 éves szépségkirálynő csodaszép és sugárzik belőle az elégedettség, noha tudjuk, hogy az utóbbi időben kimerült kissé Kulcsár Edina, ez a fotókon nem látszik. 

 A minap pedig ugye ezzel a szettel és pózzal robbantotta fel Kulcsár Edina a netet. 

Szerettem nagyon ezt a sorozatot! ????????Mindig nagy öröm számomra együtt dolgozni a Glamour Online-nal, és az egyik legügyesebb fotóssal, Norbert Zsolyomi Photography-val! ☺️#glamour

Szerző: Edina Kulcsar2015. december 26.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top