Sztárok

Csobot Adél: elmondhatatlanul jó, hogy Bencétől van gyerekem!

Csobot Adél úgy érzi, ő a világon a legboldogabb, ráadásul szerinte a kislány, aki akkor volt, amikor az X-Faktor színpadára lépett, már csak valahol mélyen, legbelül létezik, és egy igazi díva, egy nő áll most a tükör előtt.

Csobot Adél pocakja egyre szebben gömbölyödik, ráadásul ahogy mondja, elég sok kritikát kap azért is, mert nem csupán várandósságára és születendő gyermekére figyel, hanem mindemellett Csobot Adél a karrierjét is fontosnak tartja. A Nők Lapja december 28-án megjelenő számában mesélt a Sztárban sztár negyedik helyezettje a várandósságról, szerelemről és családjáról.  

Fotó: facebook
Fotó: Facebook

Mint azt az énekesnő elárulta, korábban a magánytól rettegett a legjobban, de mióta Istenes Bence mellett társa lelt, egyáltalán nem fél semmilyen kihívástól, sőt örömmel áll elébe mindennek, hiszen szerelme maximálisan támogatja és hisz benne. Csobot Adél úgy véli, egy lány akkor érik nővé, ha már nem édesanyjával, hanem szerelmével osztja meg elsőként a dolgokat.

“Akkor válik valaki valódi pároddá, életed nagybetűs társává, ha már nem az anyukáddal, hanem vele akarsz megosztani minden bánatot, örömöt, ami ér. És nekem Bence már ilyen. Amióta ezt felismertem, azóta érzem úgy, hogy végérvényesen felnőtt lettem. Egy független nő, egy társsal az oldalán, akire mindig számíthat. (…) Sokan úgy élik le az életüket, még házasságban is, hogy soha nem tapasztalják meg, hogy milyen az, amikor pontosan azt érzed, amit a másik. Hát, mi így vagyunk Bencével. És olyan elmondhatatlanul jó, hogy tőle van gyerekem!” – mondta Csobot Adél. 

Boldog, békés karácsonyt kívánok nektek !!! Szeressétek egymást nagyon !!!! Értékeljetek minden egyes együtt töltött…

Szerző: Csobot Adél2015. december 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top