Sztárok

3 fenegyerek, aki cuki apuka lett

Tetováltak, mulatnak, a sajtóban néha botrányos hírek látnak róluk napvilágot. A lányok szeretik a rosszfiúkat, akik még ha vajmi kevés eséllyel is nyugszanak meg, akkor is egyvalami biztos: jó apukák lesznek.

Ganxsta Zolee évekig azt hajtogatta, hogy sosem nősül meg, sőt gyerek sem kell neki, de végül csak lett egy felesége, kislánya, Zoé pedig már 8 éves. A könyvében a nemi betegségeiről is valló Ganxsta idén külön költözött feleségétől, és most egy jóval fiatalabb lánnyal jár.  

Zoé egyébként roppant bájos kislánnyá cseperedett, Zolit az sem zavarja, ha a gyerek tündérjelmezbe bújva, összevissza szórja csillámporral a lakást.

a kép nagyobb mint 150px!

Játszóházban:

Legvégére játszóház#selfienap

Szerző: Ganxsta Zolee2015. március 3.

 

Carey Hart immár 2001 óta él együtt Pinkkel, de csak 2006-ban házasodtak össze. Kapcsolatuk nem egy szakítást megélt, de mióta 2011 júniusában megszületett lányuk, azóta boldogan élnek. A 36 évesen is vagány és mocskos szájú Pink tudja, hogy agyontetovált, motorversenyző férje nem éppen a nők álma, de azt is elmondta, hogy a férfi finom ember a felszín alatt, és hogy jobb apukát el sem képzelhetne négyéves kislányuknak, Willow-nak. “Rajong érte – mesélte az énekesnő. – Amikor nekem sok a munkám, néha napokra elviszi otthonról, utazgatnak mindenfelé, vagy csak elugranak Disneylandbe.” Pinket legutóbb a vörös szőnyegen fotózták a lányával.

Me and my road dog Willz. Miss you already, mama #foxheadinc

Szerző: Carey Hart2015. december 15.

Sőt, Hart még azt is hagyja a lányának, hogy kilakkozza a körmét, pedig a világoskék körömlakk nem éppen férfias dolog:

My girl….

Szerző: Carey Hart2015. november 11.

A Supernem frontembere, Papp Szabi Pimaszúrnak vallott egykori alkoholproblémáiról. Az énekes ma már nem iszik, éjszakázás helyett inkább a gyerekeire koncentrál, sokak szerint családjával ők voltak a Pimaszúr átcuccol legcukibb szereplői. Az adásból kiderült, hogy szinte minden nap Szabi megy a lányáért, Natasáért az óvodába, és hogy sok időt tölt kisfiával, Viktorral is.

a kép nagyobb mint 150px!

Szabi és Eszter egyébként már tizenkét éve vannak együtt.

 a kép nagyobb mint 150px!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top