Sztárok

Sandra Bullock: nekem ez a hagyományos család

Sandra Bullock úgy véli, tökéletes családban él – különösen azóta, hogy kisfia mellé még egy lányt is adoptált, és hozzá költözött az egykor hírhedt rosszfiú, Bryan Randall is. A karácsonyt a színésznő texasi birtokán töltik, de idén nem vállalja magára a Mikulás szerepét.

Ezzel, csak ezzel a férfival ne kezdj – mondta egy barátnője Sandra Bullocknak, amikor Bryan Randall nyáron randira hívta, de az egykor hatalmas nőcsábász hírében álló fotós végül meghódította. Pedig Sandra Bullock új fiúja anno kutyaszarral dobálta a szomszédja házát, és ez csak egy a számos kihágása közül – többször bevitték verekedés miatt, vagy éppen testi sértésért a rendőrök.

Bullock barátnői azt mondták, hogy a színésznő úgyis szakítani fog a férfival, de nem lett igazuk. Randall megszelídült, hozzáköltözött, és Bullock örökbe fogadott gyerekeit a sajátjaként neveli.

“Őszintén, a mai világban már fogalmam sincs, mi számít hagyományos családnak. Ha az, amelyik tele van szeretettel, ahol mennek a bennfentes poénok, ahol a lakásban több gyerekholmi van, mint felnőtt-, ahol megy a kiabálás, hogy kié legyen az utolsó szelet torta, akkor nekem nagyon is hagyományos családom van.”

http://nowhollywood.tumblr.com/post/135055805586/sandra-bullock-and-bryan-randall-in-los

Másodszor csak maga adoptált

A színésznő 2010 januárjában a volt férjével, Jesse James-szel fogadta örökbe Louis Bardót, ám nem sokkal azok után, hogy hazavitték a babát, kiderült, hogy a férfi megcsalta őt, ezért szakított vele. Bullock akkor összeomlott, de az éppen ötéves kisfiú nevelőszülője így kizárólag ő lett.

Idén ősszel pedig úgy határozott a színésznő, hogy akar még egy gyermeket, de ezúttal egy kislányt. Sandra titokban adoptált, és hazavitte a három és fél éves Lailát, akit a People magazin decemberi számában mutatott meg a nyilvánosságnak:

Így ünnepli két gyerekkel a karácsonyt Sandra Bullock

Bennfentesek szerint a színésznő egy ideig gondolkozott, hogy az örökbefogadást a párjával közösen viszi végig, de végül úgy döntött, csak ő akar hivatalos nevelőszülő lenni. Bár nem mondta ki, de nyilvánvaló, hogy egy esetleges szakítás után nem szeretne még egyszer olyan hercehurcát, mint öt évvel ezelőtt a válásakor.

Így teljes a család és a karácsony

Louis egyébként hamar megszerette a nevelőapját, és így volt ezzel Laila is. A család Bullock Beverly Hills-i házában él, de az ünnepekre a színésznő texasi birtokára utaznak.

“Tavaly én öltöztem be Mikulásnak, de Louis leleplezett. Idén rendeltem egy nagyméretű jelmezt, és átadom a stafétabotot a sógoromnak. Szeretném látni, ahogy Laila először néz szembe a Mikulással.”

Ha a sógor nem vállalja a feladatot, akkor Sandra párja, Bryan biztos megteszi helyette. A férfi zűrös múltja ellenére kiváló családapa, sokat foglalkozik a gyerekekkel, a szemtanúk szerint igazán boldog család benyomását keltik, amit a színésznő maga is igazol.

“Viccesek vagyunk, megértőek, és árad köztünk a szeretet.És nemcsak így érezzük, hanem ezt is sugározzuk. Aki ránk néz, mosolyra fakad.”

a kép nagyobb mint 150px!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top