Sztárok

Kate Hudson: így lazulj az ünnepek alatt!

Kate Hudson világéletében imádott szórakozni, így az ünnepek idején is jól érzi magát. Íme, 6 tipp tőle, hogy szerinte mitől lesz szép a karácsony.

1.Természetesen az utazás

A környezetváltozás mindig jót tesz, ha kikapcsolódásra vágyunk.

“Utazz el a barátaiddal és a rokonaiddal egy trópusi helyre, és igyál meg pár koktélt”  mondja a színésznő, aki idén is a mexikói Cancunba ment víkendezni az ünnepek előtt.

???? #FamilyTime

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

2. Szokatlan apróságok

Kate Hudson szerint mindent feldobnak a kiegészítők. Idén például rendezett egy házibulit, ahova kizárólag nyalókával és színes szemüvegben lehetett belépni, és olyan jól sikerült, hogy két ünnep közt jön a folytatás. 

#SugarHigh #Halloween ????????

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

3. Sütni kell!

“Süss!”  az alábbi képet még egy évvel ezelőtt töltötte fel az Instagram-oldalára, és azt írta, hogy az alapanyagokból 3 nap alatt 9 hatalmas pitét süt. No persze, amíg Kate Hudson ilyen parányi bikinis popsit posztol, aligha kell tartania attól, hogy meghízik, ha néha bekap pár szelet süteményt. A színésznő szerint karácsonykor ő és a gyerekei is rémisztően sok süteményt esznek, mivel ettől is szebb lesz az ünnep. 

4. Ha énekelsz, felszabadult leszel

“Énekelj! Ha lehet, minél gyakrabban, és minél hangosabban”  nem meglepő, hogy a színésznő imádja kiereszteni a hangját, hiszen mindkét gyerekének apja zenész, énekes. A manapság óriáspandaként riszáló Hudson tavaly bontotta fel az eljegyzését Matthew Bellamyval, Chris Robinsontól pedig még 2007-ben vált el.

5. Korán kezdd el az ünnepi díszítést

Vegyél egy nagy fát, és díszítsd fel már 24-e előtt kétségtelen, hogy a csillogó fenyő látványát a felnőtt, a gyerek, sőt még a kutya is szereti. Habár az eb azért is rajong, ha portré készül róla.

Wally and I killin it on a Sunday morning ☕️???????? #TheMostWonderfulTimeOfTheYear

Kate Hudson (@katehudson) által közzétett fénykép,

6. Az a szabály, hogy nincs szabály

Próbáld meg időben lefektetni a gyerekeket. De ha nem megy, akkor csak legyints!

“Feladom. Holnap fáradtak lesznek, de ettől még imádom őket”  írta egy régebbi Instagram-videóhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top