Sztárok

Jennifer Lawrence: ezek a legkínosabb pillanataim

Jennifer Lawrence gyakorlatilag azzal vonult be a köztudatba, amikor elesett, miközben átvette az Oscar-díját. De nem ez a legkellemetlenebb esete.

Jennifer Lawrence többet esett, mint bármelyik színésznő. Kezdve attól a pillanattól, amikor az Oscar gálán, miközben a lépcsőn felsétált, hogy átvegye a díját, egészen az Éhezők viadalának bemutatókörútjáig. “Gyakorlatilag körülestem a világot” mondta a színésznő a Jimmy Fallon műsorban, ahol hozzátette, hogy az emberek már kezdik bolondnak nézni, mert annyira ügyetlen. Mindezek az esések azonban nem a legkínosabb pillanatok az életében.

Mielőtt bárki azt gondolná, Jennifer Lawrence meztelen képei történetét elevenítette fel, nos, hát nem. “Elértem a megaláztatás és a szégyen olyan mély pontját, hogy úgy döntöttem, elmesélem a legleslegeslegkínosabbakat.”

Jennifer Lawrence: Ezek a legkínosabb pillanataim

Az egyik alkalommal a színésznő egy rendezvényen pezsgőt iszogatott a sarokban, amikor odalépett hozzá egy nő. “Nagyon kedves volt, bókolt, és ahogy beszélt, csak azt gondoltam magamban: Te jó ég, ez Elizabeth Taylor. Amúgy ő már halott volt akkor.”

Jennifer Lawrence: Ezek a legkínosabb pillanataim

Miközben a nő beszélt, és sorolta, mennyire jó volt Jennifer Lawrence a filmekben, a színésznő csak annyit mondott: “Ééén? Nem, TE! A filmjeid, amiknek a címe most nem jut eszembe, a nagy divatpillanataid, amikre nem emlékszem most.”

Jennifer Lawrence: Ezek a legkínosabb pillanataim

Miközben beszéltek, arra ment Jennifer Lawrence egyik barátnője. “Elkaptam a karját, és mondtam neki, hogy nézd, Elizabeth Taylor. Mire közölte, nem, ő nem az.”

A második kínos pillanat, amikor Párizsban egy filmes eseményen volt a színésznő, egy mutatós, oldalt cipzáros estélyiben, és az étteremben meglátta Francis Ford Coppolát. “Ő tényleg Coppola volt, csak hogy tisztázzuk. Egész este gondolkoztam, hogy odamenjek-e hozzá, de aztán tudtam, hogy bánnám, ha nem tenném meg.”

Jennifer Lawrence: Ezek a legkínosabb pillanataim

Bár Lawrence elképesztően nézett ki, akkor éppen nem volt rajta cipő, mert a vacsora alatt levette az asztalnál, a hosszú ruha miatt úgy gondolta, nem veszi majd észre senki. Odament, bemutatkozott Coppola hatalmas asztaltársaságának. “Aztán visszamentem az asztalhoz, kiderült, hogy az egész ruhám kicipzározódott, és kint volt a tangám, szóval nemcsak mezítláb voltam, de az egész fenekem kilátszott. Nem tudom hogy történt, talán korábban kiengedtem a ruhát, hogy legyen hely a vacsorának. Szóval, én végig azt hittem, hogy majd a cipő lesz a gond, de nem így lett.”

A Jimmy Fallon show felvételét a videóra kattintva megnézheted:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top