Sztárok

Régi fotón Sophia Lorent csókolja Elvis Presley

Újabb képek jelentek meg nemrég a neten, ezzel is bizonyítva az immár fél évszázados pletykát Sophia Lorenről és Elvis Presley-ről.

A Király és az olasz díva szeretők voltak, mi több, szerelmesek voltak egymásba ez a pletyka kering már évtizedek óta.

1958-ban, a Paramount filmstúdióban találkozott Sophia Loren és Elvis Presley, az énekes pedig beállt a díva rajongói közé. Lenyűgözte a színésznő közvetlensége, humora és persze a kor szexdívájának kisugárzása is.

Korábban a közös fotózásról ezek az Elvis-Loren képek már megjelentek: 

A két sztár félszavakból megértette egymást, izzott köztük a levegő. Sokan úgy tudták, hogy Loren és Elvis ágyba bújtak, sőt többen állították, hogy szerelmesek egymásba. Most egy új fotó is került a korábbi képsorhoz, amelyen Elvis Presley vadul csókolja az olasz színésznő nyakát. Sophia Loren elfeledett fotói között ez egy igazi ritkaságnak számít.

Régi fotón Sophia Lorent csókolja Elvis Presley

A történet azonban kicsit sántít. Az egész egy picit furcsa sztori volt, hiszen Loren akkor már házas volt, és boldogan élt Carlo Pontival, akivel a házassága minden közeli ismerősük szerint irigylésre méltó volt.

Régi fotón Sophia Lorent csókolja Elvis Presley

Amúgy nem Sophia Loren az egyetlen, akit megpróbáltak összeboronálni a Királlyal. 1956-ban Elvis ügynökei megálmodták a PR-szerelmet, ám Marilyn akkor még visszautasította a kirakatkapcsolat ajánlatát: bár imádta a reflektorfényt, az Elvis-őrület még számára is sok volt. A 10 évvel fiatalabb énekes azonban nem tudta elviselni, hogy hoppon maradt, úgyhogy egy titkos randevún végül csak beteljesedett az egy éjszakás románc. Minderről Byron Raphael, Elvis menedzserének az asszisztense mesélt, aki 50 évig őrizte a két szexszimbólum titkát.

Régi fotón Sophia Lorent csókolja Elvis Presley

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top