Sztárok

5 dolog, amit Eva Longoria harmadik férjéről tudni kell

Eva Longoria ismét férjhez megy. Vőlegénye, Jose Antonio Baston december 14-én kérte meg a kezét a sivatag kellős közepén.

Eva Longoria révbe ért. Két tönkrement házasságon van már túl, legutóbbi válása óta pedig nem egy férfival futott zátonyra a kapcsolata

A színésznő két éve van együtt vőlegényével, de eddig nem volt szó esküvőről. Nem véletlen, hogy a dubaji sivatagban megrendezett lánykérés meglepetésként érte Eva Longoriát

Összeszedtünk 5 dolgot a negyvenhat éves Jose Antonio Bastonról, akiről már csak azért is elmondhatjuk, hogy szerencsés fickó, mert: 

És akkor most jöjjön az az 5 dolog:

1. Jose Antonio Baston 1998 óta az egyik legnagyobb dél-amerikai televíziótársaság, a Televisa elnökségi tagja. Karrierje során mesés vagyont halmozott fel. Olyan, Dél-Amerika és Európa szerte híres sorozatokat indított útjára, mint például az Árva angyal.

2. Bastonról azt mondják, igazi úriemberként többször is randevút kért Longoriától, mire a színésznő beadta a derekát. Egy bennfentes szerint Eva sokáig szóba sem akart állni az egykor nagy nőcsábász hírében álló férfival, de végül megtört a jég, és elment vele vacsorázni.

Pepe lenyűgözött az első pillanattól. De a sok régi csalódás miatt csak nehezen jutottam el odáig, hogy megbízzam benne.”

Baston egyébként a mai napig olyan előzékeny és udvarias a menyasszonyával, hogy még egy brit nemes is tanulhatna tőle illemet és ízlést. Elég csak ránézni a jegygyűrűre, amit Evának választott: 

3. Beceneve Pepe, de nem hajlandó elárulni, hogy mikor és kitől kapta – csak azt tudni, hogy még gyerekkorából ered a név. Amikor róla beszél, Eva is folyton Pepeként emlegeti őt.

4. Támogatja menyasszonya jótékony cselekedeteit, Dubaiban is több olyan alapítványhoz elment vele, amik egyedülálló nőket és nehéz sorsú gyerekeket támogatnak, sőt pénzt is felajánlott nekik.

No words for this handsomeness! @globalgiftfoundation #GGFDUB15

Eva Longoria (@evalongoria) által közzétett fénykép,

5. Baston szegény családba született, és még kamaszként elhatározta, hogy vagyonos ember lesz. Mióta sok pénzt keres, a rokonaitól sem sajnálja – akit csak tud, támogat. 

I mean….is there a more handsome man on this planet?!!! #Mexico #Love #Family

Eva Longoria (@evalongoria) által közzétett fénykép,

Március 15-én egyébként 40 éves lett Eva  Longoria, és máig nem fél bikinit felvenni. Csodásan néz ki a negyedik ikszen túl is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top