Sztárok

Jakupcsek Gabriella belebetegedett a kirúgásba

Jakupcsek Gabriellát nagyon megviselték az elmúlt napok eseményei, lelkileg teljesen összetört, ráadásul ágynak dőlt.

Jakupcsek Gabriella is az MTVA-ból hétfőn elbocsátott dolgozók közé tartozik, vele együtt körülbelül 120 embertől vált meg a közmédia. Jakupcsek Gabriella két, a nevétől már teljesen elválaszthatatlan műsora, a Ridikül és a Szeretlek, Magyarország! is nézettségi csúcsot döntött a csatornánál, ennek ellenére kellett neki is távoznia.

“Huszonhat adást csináltam meg havonta a fizetésemért, ennél többet, ennél sikeresebben képtelenség dolgozni. Tanácstalan vagyok. Beültem egy taxiba és hazajöttem. Azóta ülök zavartan, és nem értem, hogy mi történt. Próbálom a gyerekeimnek elmagyarázni azt, amit magam sem értek” – mondta korábban a műsorvezető a Borsnak.

Jakupcsek Gabriella belebetegedett a kirúgásba

A tegnap történtek pedig úgy tűnik, hogy teljesen összetörték Jakupcsek Gabriellát, aki azonnal ágynak dőlt.

“Nem akarok és nem is mondhatok annál többet, mint korábban. Nem érzem jól magam, belefáradtam már most ebbe a hercehurcába, ledöntött a lábamról. Elment még a hangom is, megfáztam, és most jött ki rajtam, ahogy hallja. De fel kell állni és továbbmenni, nem szeretnék csak a saját bajommal foglalkozni, hiszen többen jártunk ugyanígy” – mondta rekedtes és nagyon halk hangon az NLCafénak Jakupcsek Gabriella.

Jakupcsek Gabriellától azonban, ha minden igaz, a nézőknek nem kell búcsút venniük, hiszen kiderült, hogy a két műsor készítésében ugyanúgy részt vehet, csak már nem a köztévé belső munkatársaként, hanem immár a külső gyártókkal kell szerződést kötnie – írta a népszava.hu.

Jakupcsek Gabriella belebetegedett a kirúgásba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top