Sztárok

Megszületett Hugh Grant negyedik gyermeke

Hugh Grantnek négy év alatt ez a kislány a negyedik gyermeke. Svéd barátnője ugyanis a napokban életet adott a legkisebb csöppségnek.

Hugh Grant kislánya édesanyjával már egyszer szakított, közös kisfiuk azonban összetartotta a kapcsolatot, méghozzá olyannyira, hogy múlt héten szerdán, egy svéd bulvárlap szerint, megszületett a színész és Anna Eberstein második gyermeke – írja a Daily Mail. A karácsonytól is sikítva menekülő Hugh Grant immáron 55 évesen épp csak az elmúlt időszakban húzott bele a “gyerekvállalósdiba”, ugyanis a múlt héten született csöppség négy év alatt a negyedik baba az életében. Lehet, hogy a karácsonyt is megszereti egyszer…

http://hollywoodhillsblog.tumblr.com/post/130408394693/dailymailceleb-anna-eberstein-is-pregnant-and

A külföldi lapok szerint egyébként az Eberstein család minden rosszízű pletyka ellenére tökéletesen boldog az újabb csöppséggel. Anna édesanyja, aki egy svéd baloldali politikus, büszkén áradozott barátainak, később pedig a bulvárlapoknak, hogy ismét nagymama lett, a 37 éves kismama testvére pedig arról mesélt, hogy a szülés teljesen zökkenőmentes volt, és óriási az öröm a családban.

Hugh Grant első lánya még 2011-ben született egy kínai étterem recepciósától, Hongtól, aztán összejött Annával, akitől született egy kisfia, aztán Hugh Grant visszatért Honghoz, akitől született még egy fia és most még egy lánya, megint Ebersteintől. Kicsit követhetetlen, de ha Grantnek megvan a fonal, akkor Hongtól várhatjuk következő csemetét.

Megszületett Hugh Grant negyedik gyermeke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top