Sztárok

Baki: rossz fejre került a Miss Universe 2015 korona

Bármennyire látványos volt a Miss Universe 2015 versenye, mindenki csak az óriási tévedésről beszél, amikor rossz versenyző fejére került a korona.

Steve Harvey műsorvezető a Miss Universe 2015 világverseny fináléjában Miss Kolumbiát hirdette ki győztesnek, akit már ünnepelt a tömeg, amikor a hibát korrigálni kellett. 

“Elnézést, emberek, ez az én hibám, teljes felelősséget vállalok, de a győztes nem Miss Kolumbia, hanem Miss Fülöp-szigetek. Meg tudom mutatni az eredményt, rosszul olvastam” – mondta lesújtva, miközben a színpadra felsétált a kolumbiai Paulina Vega, aki Miss Universe 2014 királynője, hogy áttegye a koronát Miss Universe 2015 fejére. 

A videóra kattintva megnézheted a jelenetet: 

Steve Harvey minden lehetséges módon elnézést kért. “Először is szeretnék elnézést kérni Miss Kolumbiától és Miss Fülöp-szigetektől, rémesen érzem magam a hibám miatt.”

Másodszor pedig a nézőktől kért elnézést, és később kiírta az oldalára, mennyire sajnálja, hogy ellopta a show-t, mert nem állt szándékában, hogy ilyet tegyen, mivel a versenyzők érdemelnek minden figyelmet. 

Baki: Rossz fejre került a Miss Universe 2015 korona

A hatalmas baki után Miss Kolumbia sírva nyilatkozta, hogy mindennek oka van, de nagyon boldog, hogy idáig eljutott: 

A message from Miss Universe Colombia.

Szerző: Miss Universe, 2015. december 20.

Miss Universe 2015 győztese, Pia Alonzo Wurtzbach pedig annyira megdöbbent, hogy gyakorlatilag a koronázása után sem tért még magához. “Ez nagyon nem szokványos koronázás volt. Nagyon… nagyon 2015” – mondta, miközben a harmadik helyezett Miss USA mellett állt. 

The road to the Miss Universe crown is never easy. A message from Miss Universe 2015, Pia Alonzo Wurtzbach.

Szerző: Miss Universe2015. december 20.

A magyar versenyző, Nagy Nikoletta a szimpátiaszavazásokon az előkelő negyedik helyen végzett, de az élő show során nem került be az első 10 közé. 

Baki: Rossz fejre került a Miss Universe 2015 korona

Párja, Gyetván Csaba nagyon büszke a szerelme teljesítményére, ahogy ezt a közösségi oldalára is kitette:

Niki 4. lett az internetes szimpátiaszavazáson, köszönjük a szavazatokat???? dec 20.-án a döntőben is drukkoljatok neki, nagyon készül ????????

Szerző: Csaba Gyetván2015. december 18.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top