Sztárok

Lagzi Lajcsi nagyot változott a börtönben

Lagzi Lajcsi gyerekei nagyon várták a találkozást az apjukkal: kis előadással, trombitálással, dobolással készültek az ünnepekre. Ám még beszélőn sem találkozhatnak a zenésszel, aki nagy változáson ment keresztül a börtönben.

Három gyereke sem látogathatja meg Lagzi Lajcsit a székesfehérvári büntetőintézetben karácsonykor, mivel Lalika, Pisti és Bogi korábban minden alkalmat, percet kihasznált a látogatásra, s ezzel kimerítették a rendelkezésükre álló időkeretet – írja a Bors. Pedig a zenész gyerekei kis előadással, trombitálással, dobolással készültek, de még beszélőn sem találkozhatnak apjukkal, akit nem engednek ki az előzetes letartóztatásból, s legalább január 24-ig rács mögött kell maradnia.

A bulvárlap úgy tudja, Lagzi Lajcsi ügye átkerült a rendőrségtől a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz. Valószínűleg a zenész birtokán talált nagy méretű üzemanyagtartály miatt szállt be a NAV a nyomozásba.

Lagzi Lajcsi egyébként speciális diétát folytat a börtönben, és mindennap edz, tornázik. “Testileg, szellemileg, fizikailag és lelkileg is jobb kondiban van, meglepődnek majd, amikor kijön, micsoda változáson ment keresztül” – árulta el ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

Lagzi Lajcsit ezért nem látogathatják meg a gyerekei karácsonykor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top