Sztárok

Már majdnem teljesen kopasz Sebestyén Balázs – fotó

Úgy tűnik, Sebestyén Balázs elveszíti azt a fogadást, amit Rákóczi Ferivel kötött, és az a tétje, hogy teljesen kopaszra vágatja a haját – írja a Bors.

Máris dörzsölik a kezüket a Class Fm munkatársai, hogy Sebestyén Balázs vesztésre áll a fogadásban. Zsidró Tamás meg is látogatta a műsorvezetőt reggel és nekilátott a kopasztásnak.

Megnézem
Összes kép (1)

A véleményét véka alatt nem tartó Sebestyén Balázs kollégájával, Rákóczi Ferivel kötött fogadást élő műsorban, miszerint, ha Feri december 22-ig, az utolsó adásukig nem gyújt rá, akkor ő kopaszra nyíratja magát – írja a Bors. “Most megfogadom, ha december 22-ig, az idei utolsó adásunkig nem gyújtasz rá egyetlen szál cigire sem, kopaszra nyíratom magam” – mondta a nemrég második kisfiát is megmutató Sebestyén Balázs október elején. Bár még nem érkezett el a dátum, Sebestyén Balázs haját a csütörtöki élő show-ban már egycentisre vágták.

Fogy a haj…:)

Szerző: Morning Show, 2015. december 17.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top