Sztárok

Péterfy Bori egy új tévéműsorban leplezi le a szerelem gyilkosait

A színész-énekesnő új pályán próbálja ki magát: egy jövő év elején induló sorozat arcaként gyilkos románcok, féltékenységből elkövetett gyilkosságok és szerelmi halálesetek hátterét mutatja be. Az új sorozat Valentin-napon indul.

Egy budapesti mellékutcában álló ódon műemlék épületben, Zichy Géza zeneszerző egykori lakásában rendezték be a Véres Valentin című műsor díszletét, ahol a sajtó képviselői beszélgethettek Péterfy Borival és a stáb tagjaival. A szédítő belmagasságú műteremlakás tele van mindenféle obskúrus és titokzatos tárggyal, a lovagi páncéltól a koponyákon és egyéb emberi csontokon át egészen a kandalló mögött megbúvó titkos folyosóra eldugott befőttekig.

Péterfy Bori a Véres Valentin díszletében
Péterfy Bori a Véres Valentin díszletében – Fotó: Batár Zsolt

“Úgy éreztük, ez a díszlet igazán passzol Borihoz is és a műsor hangulatához is” – árulta el Marton Zoltán rendező. A Véres Valentin című sorozat epizódjaiban ugyanis olyan bűnesetek hátterét ismerhetik meg a nézők, amelyeknél a szenvedély és a vad megszállottság vezettek gyilkosságokhoz.

A műsorban olyan esetek szerepelnek majd, amelyek világszerte az újságok címlapjaira kerültek. A Discovery Networks érdekeltségébe tartozó IDXtra csatorna nézői megismerhetik majd a sztriptíztáncost a szerelmével megszállottan üldöző házas férfi, a gimnáziumi tanár és diákja között szövődő gyilkos románc, vagy épp a táncoslány és az üzletkötő vérbe fulladó kapcsolatát is.

A műsor fő témája a szerelem, a féltékenység, a dráma és persze a vér
A műsor fő témája a szerelem, a féltékenység, a dráma, és persze a vér – Fotó: Batár Zsolt

“A dalaim nagyon hasonló témákról szólnak” – mondta Péterfy Bori, amikor arról kérdezzük, miért döntött úgy, hogy új területen próbálja ki magát és a Véres Valentin arca lesz. “Sok olyan témáról énekelek, mint a szerelmi dráma, a szenvedély, az őrület. Ezek mind megtalálhatóak itt is.”

A Véres Valentin epizódjaiban Péterfy Bori mellett az esetek élethű rekonstrukcióját láthatják majd a nézők, sok esetben olyan felvételekkel, amelyek az eredeti bűntényhez kapcsolódnak, sőt akár maguk az elkövetők rögzítették azokat.

“Ez az első alkalom, amikor a Discovery Magyarország egy hazai sztárral forgat – tette hozzá Marton Zoltán. – A sorozatot a régió több országában is bemutatják, de mindenhol a helyi nézők igényeihez igazítva. Most is itt vannak a lengyel kollégák, mivel ott már befejeződött a forgatás, ezért átugrottak segíteni, megnézni, hogy mi hogyan dolgozunk.”

A Véres Valentin első epizódjának bemutatóját 2016. február 14-én láthatják az IDXtra nézői.

További cikkek Péterfy Boriról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top