Sztárok

Oszter Sándor: a kaland tart össze a feleségemmel

Oszter Sándor és felesége több mint huszonöt éve házasok, és mint mondják, kalandok nélkül nem is működött volna ilyen jól a kapcsolatuk.

Oszter Sándor ellen nemrégiben vádat emeltek, de minden nehézség ellenére felesége, Failoni Donatella a végsőkig kitart mellette. A Story magazinnak meséltek házasságuk öröméről és a kisebb botlásokról is. Oszter Sándor úgy emlékszik az elmúlt időkre, mint egy csodálatos kalandra, ami egymás nélkül nem lehetett volna ilyen szép.

“Ha megyünk valahova, mind a mai napig megkérdezi, hogy ebben a ruhában eljöhet-e. Kalandos vele az élet. De ha nem így lenne, már rég nem lennénk együtt” – mondta a Story magazinnak Oszter Sándor, akit nemrég balesete miatt újból kihallgattak.

A magazinból az is kiderül, hogy csak lányuk születése után költöztek össze, és a színész elfelejtette első házassági évfordulójukat, amit természetesen felesége zokon vett, de egy kreatív fricskával már több mint huszonöt éve inkább ő ajándékozza meg férjét.

“Bárhol lépett fel, mindig megszervezte, hogy megkapjam. Volt, hogy Japánban vagy Venezuelában volt, mert ott lépett színpadra, és váratlanul csöngettek, hogy művész úr, ez a virág az öné…”

Oszter Sándor: a kaland tart össze a feleségemmel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top