Sztárok

Jedifotó Havas Henrikről – az erő vele van

Ki gondolta volna Havas Henrikről, hogy az unokájával szokott fénykardozni? Pedig kifejezetten szórakoztatónak találja ezt a közös játékot.

Először csak egy furcsa képre lettünk figyelmesek a TV2 oldalán, amelyen Havas Henrik Jedi mesterként áll a Leia hercegnőnek öltözött Liptai Claudia mellett.

Az Erő Havas Henrikkel van - Star Warsos fotó

Nem kérdés, hogy a reggeli Mokkás beszélgetése ihlette a kép készítőit, ott ugyanis a Sztárban sztár zsűritagja elmondta a karácsonyi ajándékok kapcsán, hogy Havas Henrik Zsófi unokájának nehéz ajándékot venni, ellenben Peti Star Wars-őrült, neki talán könnyebben válogat.

“Hétfő éjjel jön meg a gépük, úgyhogy éjjel kettőig fénykardozni fogunk. Imádok vele kardozni. Tavaly megőrjítettük az olasz szállodát.”

A videóra kattintva megnézheted, mit művelt Havas Henrik és az unokája, a sztori 5:30-tól kezdődik:

Nemcsak a Star Wars került szóba, de a foci is, hiszen ennek apropóján hívták vendégnek Havas Henriket. Miközben a magyar csapat esélyeit latolgatta, az is kiderült, miért nem akarja élőben megnézni a csapatot.

“Voltam egy meccsen, és mindenki megállított, ezért-azért. Akkor azt mondtam, mostantól tíz évig nem megyek emberek közé, és azóta nem voltam se meccsen, se színházban, se hangversenyen. Nem félek, hanem egyszerűen türelmetlenné váltam. Tavaly viszont megtört a jég, most mindent bepótolunk, voltam koncerten” – mesélte Havas Henrik, aki korábban már meglepő dolgokat árult el magáról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top