Sztárok

Star Wars bemutató: Ford, Fisher és Hamill kiélvezték a sikert

1977-ben Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill történelmet írtak, és a Los Angeles-i premier után úgy tűnik, ez másodszorra is sikerült nekik.

A Star Wars-filmek főszereplőit várták a legjobban a Los Angeles-i premieren, ami parádésan sikerült. A színpadon állva a Star Wars: Ébredő erő stábja is Harrison Fordot, Carrie Fishert és Mark Hamillt éltette.

Star Wars bemutató:

A balesetéből felépült Ford a feleségével, Calista Flockharttal érkezett az eseményre, aki láthatóan nagyon büszke volt a férjére. A 73 éves színész 35 éve játszotta el először Han Solót.

Star Wars bemutató:

Leia hercegnő, vagyis Carrie Fisher a lányával, Billie Lourddal érkezett. A vörös szőnyeges bevonulása ismét emlékezetes lett: a tőle megszokott lazasággal kezelte az egészet.

Star Wars bemutató:

A vele készült videóhoz például még angolul sem kell tudni, mert gyakorlatilag több benne a sípszó, mint bármi más: 

Mark Hamill pedig kiélvezte a sikert, hiszen a Star Warsszal berobbant színésznek az első film óta nem sok jutott.

Star Wars bemutató:

Harrison Forddal gyakorlatilag végigbohóckodta a vörös szőnyeges bevonulást. 

Star Wars bemutató:

A három főszereplő visszatérése mellett voltak még régről ismert figurák.

Star Wars bemutató:
Star Wars bemutató:

 

Igaz, talán nem sokan találnák ki, kicsoda Peter Mayhew és Anthony Daniels. Nos ők alakították Csubakkát és az arany robotot, C-3PO karakterét.

Star Wars bemutató:
Star Wars bemutató:

A Los Angeles-i világpremierre a sztárok is sorban álltak a jegyekért, de a szereplőkön kívül nem sokan jutottak be. Kattints a galériára, és nézd meg, kinek sikerült:

Megnézem
Összes kép (1)

A bemutatón készült videóban minden szereplő megszólalt, és mindenki – milyen meglepő? – rettenetesen hálás, hogy a produkció részese lehetett. Az angolul tudók a videóban meghallgathatják a szereplőket, amint erről beszélnek a Los Angeles-i premieren:

 Az after partin készült videóból is látszik, hogy aki csak tudott, elment a premierre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top