Sztárok

Barátnőjének szurkol Kiss Daniella a Miss Worldön

Kiss Daniella igazi királynőhöz méltón viselkedik már most a Miss World döntőjében. Ugyanis nem saját magának, hanem barátnőjének kíván világhírnevet.

A korábban pityergő Kiss Daniella mára már, köszöni szépen, remekül érzi magát, és rengeteg barátot szerzett. Köztük az egyik legtehetségesebbnek tartott Miss Guyanát, akinek csodálatos hangjáról Kiss Daniella már korábban is beszámolt, sőt meg is mutatta, mennyire gyönyörűen énekel.            

Nem hiszem el!!!! ???? Imádom! ???? Miss Guyana!????????????????

Szerző: Kiss Daniella, 2015. december 5.

“Tegnap este volt a Talent finálé, amit természetesen a kedvencem, Guyana, azaz Lisa Punch nyert! Remélem, hogy a Miss World verseny által lehetőséget kap, hogy világhírű énekesnő váljék belőle!” – írta közösségi oldalán a Miss World magyar indulója.

Kiss Daniella, akit e-mailen kerestünk fel, elárulta, hogy ezen a szépségversenyen sem csak a külső számít, rengeteget nyom a latba az is, hogy ki milyen személyiség.

“Én ezen a versenyen is ugyanúgy viselkedem, mint a Magyarország Szépe versenyen. Azaz mindig, minden helyzetben önmagam adom, soha nem játszom meg magam! Bízom benne, hogy ezt a zsűri is értékeli és próbálok mindent a legjobb tudásom szerint csinálni! Itt nem csak a külső számít, ez nem az a verseny, itt sokkal fontosabb, hogy milyen a személyiséged, milyen ember vagy, és hogyan állsz az embertársaidhoz.”

A már tökéletes sminkes Kiss Daniella utolsó megmérettetése, a finálé szombat este lesz Kínában, ahol reméljük, Kulcsár Edinához hasonlóan jó helyezést fog elérni.

Sziasztok! ????Tegnap este volt a Talent finálé, amit természetesen a kedvencem, Guyana, azaz Lisa Punch nyert! ???? Remé…

Szerző: Kiss Daniella2015. december 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top