Sztárok

Nem hiszed el: ma 40 éves az Agymenők Amyje

Az Agymenők sorozatban Sheldon és Amy is kortalan, talán ezért is meghökkentő, hogy a színésznő, Mayim Bialik ma 40 éves. És nem csak ezen lepődtem meg.

Az Agymenők sorozattal vált ismertté Mayim Bialik, aki a tudós lányt, Amyt alakítja a sorozatban.

Nem hiszed el: ma 40 éves az Agymenők Amyje

Nemcsak ő, de valahogy a többi szereplő is olyan kortalan egy kicsit, talán ezért volt meglepő, hogy a színésznő ma ünnepli a 40 születésnapját. Persze nem csak ez meglepetés vele kapcsolatban.

Nem hiszed el: ma 40 éves az Agymenők Amyje

1. Civilben sokkal bevállalósabb

Mayim Bialik sosem a külsejével akart kitűnni, ami Hollywoodban igazi ritkaság. Az Agymenőkhöz képes civilben azonban szeret öltözködni, még ha nem is központi kérdés, mit vegyen fel reggel.

http://lipat.tumblr.com/post/135018232235

2. TÉNYLEG neurológus

Nemcsak az Agymenőkben alakít tudóst, hanem valóban van ilyen végzettsége. A Bloosom című sikeres Disney-sorozat után a neves UCLA egyetemre ment, noha felvették a Yale-re és a Harvardra is. Neurológus diplomája mellett judaisztikával is foglalkozott.

“Amikor a Blossomot forgattam, volt egy biológiaoktatóm, aki amúgy fogorvosnak tanult az UCLA-n. Miatta szerettem meg a tudományt, és ő lett a példaképem. Alig vártam, hogy a forgatás után tanulhassak. Végül kutató lettem, de a színészetet ugyanúgy szerettem” – mesélte a Guardiannek.

Nem hiszed el: ma 40 éves az Agymenők Amyje

3. Büszke a magyar nagyszülőjére

Bialik nagyszülei közül hárman Európából származnak: Magyarországról, Csehországból és Lengyelországból menekültek az Egyesül Államokba. A színésznő büszke a felmenőire és zsidó származására.

4. Jennifer Anistonnal haverkodott

Yes this is me and Jennifer Aniston in my childhood bedroom. We did a show together before I did “Blossom.” #tbt !!!

mayim bialik (@missmayim) által közzétett fénykép,

5. 12 éve viktoriánus esküvője volt

Mayim Bialik és Michael Stone 2003 augusztus 31-én fogadtak egymásnak örök hűséget egy viktoriánus hangulatú esküvőn. A színésznő férje mormon családból származik, de áttért a zsidó hitre. 2012-ben váltak el.

http://pammieomana.tumblr.com/post/30226650501/mayim-married-mike-stone-at-descanso-gardens-in

6. Gyerekei miatt ment vissza filmezni

2005-ben született meg az első és 2008-ban a második fia,  és a PhD megszerzése után úgy döntött, más életet akar. “Nagyon boldog vagyok, hogy befejeztem a PhD-met, de kutatóként nem tudtam összeegyeztetni az életemet az általam jónak tartott gyereknevelési elvekkel.”

Sometimes being a mom is like this.

mayim bialik (@missmayim) által közzétett fénykép,

 

My little man just turned 7. Here's a #tbt to him at just under 2 months.

mayim bialik (@missmayim) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top