Sztárok

Billboard-díjátadó: a melleké volt a főszerep

A Billboard idén már másodszor hozta össze az énekesnőket, ezúttal a Women in Music gálára. A meghívottak viszonylag szolid ruhákat választottak.

Viszonylag, mert Lady Gaga melltartót és hosszú szoknyát vett fel, ami máris többet takart, mint amikor mondjuk a Royal Albert Hallban lépett fel, és Lady Gaga melléről még Harry hercegnek sem sikerült levennie a szemét.

Vagy itt van például Selena Gomez. Két különböző ruhát viselt a gálán, de egyik sem volt igazán merész, legalábbis nem a megszokott Billboard pőreparádés módon.

Az érkezésnél ezt viselte, amelynek mellkivágása azért nem hétköznapi:

Billboard-díjátadó: a melleké volt a főszerep

A spagettipántos miniruhát pedig később egy elegáns Monse kreációra cserélte, amelynek hosszú szoknyája volt és csillogó felsőrésze. Sehol egy alsónemű-villantás vagy látványos dekoltázs.

Billboard-díjátadó: a melleké volt a főszerep

Demi Lovato nadrágkosztümje is visszafogott darab, leszámítva persze, hogy csak állni kell benne, mert a blézer alatt bizony nem viselt semmit. Ezt jól láthatjuk is.

Alicia Keys egy kicsit kilóg a sorból, hiszen ő csak egy elől bugyiig sliccelt szoknyát vett fel a pólójához.

Nézd meg a Billboard Women in Music képeit a galériára kattintva:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top