Sztárok

Malek Andrea 5 éves lánya már sminkel

Malek Andrea egy természetes szépséget hirdető kampány arca, az őssejtes kozmetikumokkal még ő is tudott újat mutatni a mamájának, kislánya pedig rákapott a sminkre.

Malek Andrea szerint a mamája arca a hetedik iksz után is gyönyörű, ami elsősorban a lelki nyugalom eredménye. “Minden gyerek csodálatosnak látja a mamáját, az én anyukámat viszont egy egész ország találta szépnek. Már születésem előtt ismert énekesnő volt, és dalaival belopta magát az emberek szívébe. Most hetvenen felül van, és az arca még mindig gyönyörű, mert a lelke és a gondolatai szépek. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy napról napra nagyobb békét talál önmagában és a világban, és ez a nyugalom kisimítja az arcát” – árulta el Andrea, aki szerint édesanyja igazi tigris, ha unokáiról van szó, majd hozzátette: gyerekkorában a mamájával sokat vicceltek a sminkeléssel.

Malek Andrea 5 éves lánya már sminkel

“Anyu már korán megmutatta, hogyan kell fekete szemceruzával kihúzni a szemem, de a legnagyobb buli az volt, amikor az alig pár éves kisöcsémnek kackiás bajuszt rajzoltunk. Amikor a lányom, Léna elkezdte felfedezni a sminktáskámat, jobbnak láttam, ha neki is összeállítok egyet, a gyerekbőrt nem bántó festékekből. Ezekkel gyakran ki is pingálom őt, így az édesanyámtól tanult sminkelési trükkök több generáción keresztül öröklődnek” – mesélt a színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top