Sztárok

Előkerült az eltűnt Gesztesi Károly

Gesztesi Károlynak állítólag szerda óta nyoma veszett, miután egy színdarabban kellett volna fellépnie.

Aki elkezdett volna aggódni Gesztesi Károly miatt, azonnal megnyugtatjuk, mielőtt a szívéhez kapva az asztalra borulna: az NLCafé megtalálta.

Gesztesi Károlynak ugyanis szerda este Győrben lett volna fellépése, a Bánfalvy Stúdió Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadásában, a Vaskakas Bábszínházban – mint arról többek között a kisalfold.hu és az index.hu is beszámolt.

A Blikk információi szerint azonban nézők hatalmasat csalódtak, ugyanis Gesztesi Károly, aki helyett egyszer már fia is színpadra lépett, nem érkezett meg, sőt telefonon sem tudták elérni.

Előkerült az eltűnt Gesztesi Károly

Az előadás hét órakor kezdődött volna, fél óra várakozás után azonban elmaradt az előadás. Bánfalvy Ágnes kiment a színpadra, és közölte a jelenlévőkkel, hogy Gesztesi Károly nem velük, hanem külön autóval utazott Győrbe, de mivel még nem érkezett meg, ezért nem tudják elkezdeni az előadást. Mint kiderült, néhány perccel korábban még tudtak beszélni a színésszel, aki azt ígérte, hamarosan megérkezik a stúdió elé. Később azonban már hiába hívták, a telefonja hangpostáját lehetett csak hallani, elérhetetlen volt.

Előkerült az eltűnt Gesztesi Károly

A napilap értesülése szerint a magát a nyilvánosságtól távol tartó Gesztesi Károlyt azóta a Kisalföld is próbálta elérni, de többször kinyomta a telefont, majd ki is kapcsolta. Az NLCafénak azonban sikerült, ha csak néhány szó erejéig is, elérni.

“Megvagyok, mint hallja, nem kell aggódni, nem kívánok többet mondani. Viszonthallásra!” – mondta kissé fáradt hangon a színész, majd bontotta a vonalat.

Előkerült az eltűnt Gesztesi Károly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top