Sztárok

Meglepő dolgot találtak Lagzi Lajcsi birtokán

Állítólag autóroncsokat és római kori műkincseket kerestek Lagzi Lajcsi birtokán, de valami egészen mást találtak – írja a Bors.

December 1-jén a rendőrök átkutatták Lagzi Lajcsi birtokát. A birtokra kiérkező rendőrök, vámosok és búvárok az utolsó fűszálat is átvizsgálták, hogy lopott autókra, elrejtett római kori kincsek nyomára bukkanjanak, ezek helyett azonban csak egy hatalmas tartályt találtak a bírtok hátsó szegletében a föld alatt. A vámosok kőolajszármazéknak tűnő folyadékot találtak benne.

 A hatóságok a helyszínen nem tudták megállapítani sem a tartály méretét, sem azt, milyen ásványolaj-származék van benne. Ezért mintát vettek, több liter folyadékot vittek el. Az már a helyszínen nyilvánvalóvá vált, hogy a tartály nincs összeköttetésben Lagzi Lajcsi benzinkútjával, amiért az adóhatóság is rászállt. A tartály a gyanú szerint fáradt olajat tartalmazott, és évek óta állhatott ott érintetlenül, feltehetően abból az időből származik, amikor még egy téesz működött a területen. A hivatalos vizsgálat eredménye tisztázhatja majd Lagzi Lajcsit – írja a Bors.

Meglepő dolgot találtak Lagzi Lajcsi birtokán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top