Sztárok

Így takargatja magát Victoria Beckham

Csak most vettük észre, hogy van, amit Victoria Beckham mosolyánál is kevesebbet látunk, ez pedig a divattervező jobb karja.

A hivatalos eseményeken Victora Beckham rutinosan veszi fel a megszokott pózokat, mert tudja, hogyan mutat jól egy fotón. Lássuk be, az elmúlt évtizedekben volt is ideje ezt kikísérletezni, például a morcos arcot, éppen ezért, amikor Victoria Beckham mosolyog, az egy külön apró hírnek számít minden alkalommal.

Victoria Beckham jobb karját kevesebbet látod, mint a mosolyát

De ugorjunk is addig, hogy az énekesnőből divattervezővé lett Victoria klasszikus beállása tanítandó a szelfiiskolában: sose mutasd magad teljesen szemből, mert az sokkal előnytelenebb. Éppen ezért ő például a jobb karját gyakorlatilag annyira maga mögé húzza, hogy a legtöbb képről hiányzik ez a testrésze, ettől viszont szebb lett a sziluettje.

Nézd csak meg a galériánkat:

Aki aggódott volna, hogy valami baj van Victoria Beckham karjával, megnyugodhat. Amikor a mosolyát előveszi, akkor a karja is jól láthatóvá válik:

With Anastacia tonight supporting my dear friend @evalongoria x love my girls x ???????? x vb #GGFLDN15

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top